Σάββατο, Ιανουαρίου 24, 2015

ΚΑΘΑΡΗ ΝΙΚΗ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΡΥΦΕΣ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ-ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟΣ #ekloges2015

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ.
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΗ ΝΕΟΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥ) ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ,ΟΠΩΣ ΑΥΞΗΣΗ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΒΙΩΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ,ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ,ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΤΛ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ,ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΩΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ "ΕΝΩΣΕΩΝ" ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝ ΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ.

Η ΜΑΓΚΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΤΡΟΣΑΡΜΟΣΕΙ ΤΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΙΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕΑΛΙΣΤΕΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟΣ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΛΑΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ.

Η ΠΟΛΥΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΝΕΩΝ,ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΑΛΙΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ,ΣΤΟΧΟ ΕΧΕΙ ΤΗ ΜΗ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑΊΩΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ,ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ.


ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ,ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ. 
ΑΣ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ, ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ.


Σταθερό προβάδισμα 2,9% διατηρεί ο ΣΥΡΙΖΑ δύο ημέρες πριν από τις εκλογές. Σύμφωνα με δημοσκόπηση της Kάπα Research για tovima.gr, στην τρίτη θέση φαίνεται να βρίσκεται η Χρυσή Αυγή, ενώ στη Βουλή μπαίνουν έξι κόμματα.

Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου:

ΣΥΡΙΖΑ 31,8%
ΝΔ 28,9%
Χρυσή Αυγή 5,5%
Το Ποτάμι 4,9%
ΠΑΣΟΚ 4,7%
ΚΚΕ 4,5%
ΑΝΕΛ 2,6%
Κίνημα Δημοκρατών-Σοσιαλιστών 2,5%
Ο Αντώνης Σαμαράς προηγείται στην ερώτηση για το ποιον θεωρείτε καταλληλότερο πρωθυπουργό με 43,2% έναντι 37,9% του Αλέξη Τσίπρα.

Σε ερώτηση ποια θεωρείτε καταλληλότερη κυβέρνηση στις δυσκολίες που θα κληθεί να αντιμετωπίσει αυτή τη δεκαετία η κοινωνία και η οικονομία της χώρας, το 41,3% απάντησε συμμαχική κυβέρνηση υπό τη ΝΔ με τον Αντώνη Σαμαρά, έναντι 40,6% μιας συμμαχικής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ με τον Αλέξη Τσίπρα.

Η έρευνα διεξήχθη το διάστημα 22-23 Ιανουαρίου σε πανελλαδικό δείγμα 1019 ατόμων.
Interview: Προβάδισμα 5,5% για τον ΣΥΡΙΖΑ

Προβάδισμα 5,5 ποσοστιαίων μονάδων στον ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ δίνει δημοσκόπηση της εταιρείας Interview για τον τηλεοπτικό σταθμό «Βεργίνα TV».

Συγκεκριμένα:

ΣΥΡΙΖΑ 30,1%
ΝΔ 24,6%
Χρυσή Αυγή 5,5%
Το Ποτάμι 5%
ΠΑΣΟΚ 3,9%
ΚΚΕ  3,9%
ΑΝΕΛ 2,2%
Το Κίνημα 1,6%
Άλλο κόμμα επιλέγει το 4,7%, άκυρο/λευκό το 5,2%, ενώ μεγάλο εμφανίζεται το ποσοστό των αναποφάσιστων που ανέρχεται στην συγκεκριμένη δημοσκόπηση στο 12,5%.

Καταλληλότερος για πρωθυπουργός θεωρείται ο Αντώνης Σαμαράς (38%) έναντι του Αλέξη Τσίπρα (32%).

Η έρευνα διενεργήθηκε τηλεφωνικά σε πανελλαδικό δείγμα 1.005 ατόμων το διήμερο 22-23 Ιανουαρίου 2015.

MRB: Προβάδισμα 5,2% για τον ΣΥΡΙΖΑ

Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ με 5,2 ποσοστιαίες μονάδες έναντι της ΝΔ, σε ό,τι αφορά την πρόθεση ψήφου, δείχνει δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η εταιρία MRB, για λογαριασμό του Star Channel.

Ειδικότερα, σε ό,τι αφορά την πρόθεση ψήφου, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 31,2% και η ΝΔ 26%. Ακολουθούν Το Ποτάμι με 6,5%, η Χρυσή Αυγή με 5,5%, το ΚΚΕ με 4,5%, το ΠΑΣΟΚ με 4%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 3,2% και το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών με 2,4% μένει εκτός Βουλής. 

Αδιευκρίνιστη η ψήφος του 13,2% των ερωτηθέντων. 

Στην ερώτηση περί καταλληλότερου Πρωθυπουργού, τον Αντώνη Σαμαρά επιλέγει το 37,3% και τον Αλέξη Τσίπρα το 33% των ερωτηθέντων.

Παν/μιο Μακεδονίας: Στις 7 μονάδες η «ψαλίδα»

Διεύρυνση της διαφοράς, με τον ΣΥΡΙΖΑ να προηγείται με 7 ποσοστιαίες μονάδες έναντι της ΝΔ δείχνει δημοσκόπηση του πανεπιστημίου Μακεδονίας για λογαριασμό του ΣΚΑΪ.

Συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει το 33,5% έναντι 26,5% για τη ΝΔ. Τρίτο κόμμα αναδεικνύεται το Ποτάμι με 7% και ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 6%, το ΚΚΕ με 5,5%, και το ΠΑΣΟΚ με 5%. 

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση του πανεπιστημίου Μακεδονίας, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες μπαίνουν στη Βουλή με 3,5% ενώ εκτός φαίνεται να μένει το κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου με την πρόθεση ψήφου να μην ξεπερνά το 1,5%.

Στο 7% οι αναποφάσιστοι ενώ η αποχή και το λευκό, συγκεντρώνουν αθροιστικά 4%.

Pulse RC: Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ με 5% στην πρόθεση ψήφο

Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ με 5 ποσοστιαίες μονάδες στην πρόθεση ψήφου και 5,5 ποσοστιαίες μονάδες στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των εγκύρων, έναντι της ΝΔ δείχνει δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse RC για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού «Action 24».

Συγκεκριμένα σε ό,τι αφορά την πρόθεση ψήφου για τις εθνικές εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 32% και η ΝΔ 27%. Τρίτο κόμμα εμφανίζεται «Το Ποτάμι» με 6% και ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 5,5%, το ΠΑΣΟΚ - Δημοκρατική Παράταξη με 5%, το ΚΚΕ με 4,5%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 3,5% και το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών με 2,5%.

«Αλλο κόμμα» επιλέγει το 4,5% των ερωτηθέντων. Το Λευκό/'Ακυρο/Αποχή εμφανίζει ποσοστό 3,5%, ενώ 6% του δείγματος δήλωσαν αναποφάσιστοι.

Στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των εγκύρων (χωρίς άκυρο, λευκό και αποχή) ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 33% και η ΝΔ 27,5%. Ακολουθούν «Το Ποτάμι» με 6,5%, η Χρυσή Αυγή με 6%, το ΠΑΣΟΚ - Δημοκρατική Παράταξη με 5,5%, το ΚΚΕ με 5%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 3,5% και το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών με 2,5%. «Αλλο κόμμα» 4,5%, ενώ 6% του δείγματος συγκεντρώνει η κατηγορία «Αναποφάσιστοι/Δεν απάντησαν». 
in.gr
ΠΡΕΖΑ TV
24-1-2015

Δεν υπάρχουν σχόλια: