Τετάρτη, Ιανουαρίου 21, 2015

ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΞΑΝΑ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ #troktiko -ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ-

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ, ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΛΑΣΤΟΣ, ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ, ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.
ΤΟΣΟ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΥΡΥΜΑΤΑ.

Οπως αναφερει το post του Θεοδόσης Πάνου στο Newsit.gr, την ογκώδη δικογραφία που έχει σχηματισθεί περιέχεται και μια σειρά συνομιλιών του Βλαστού με έναν "κολλητό" του. Σε αυτές τις συνομιλίες γίνεται αναφορά ακόμα και στην "Σέχτα Επαναστατών", την δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια ακόμα και το μακελειό στην Αγία Νάπα όπου δυο Έλληνες αντιεξουσιαστές εκτέλεσαν πέντε μπράβους επιχειρηματία τις περιοχής.

Ο "κολλητός" του Βλαστού δίνει απανωτές καταθέσεις στο Εκβιαστών, για υπόθεση με εκρήξεις σε σπίτι Δικαστικού, χωρίς όμως ποτέ να κατηγορηθεί για αυτές τις υποθέσεις. 

Οι επίμαχες συνομιλίες για "Σέχτα" και Γκιόλια που καταγράφηκαν από το κοριό της ΕΛ.ΑΣ στις 12/03/14 έχουν ως εξής:

Βλαστός: Σώπα ρε για αυτό σε καλάνε εσένα ρε...
Φίλος: Πιο πολλή έχει να κάνει με το.... μ' αυτό το μαλ..., στην Αγία Νάπα στην Κύπρο ένας;
Βλαστός: Σώπα ρε...
Φίλος: Αυτός λοιπόν ήταν μαζί με έναν άλλον το Τάσο Τσαχιλίδη. Αυτός λοιπόν τους έδωσε τους υπόλοιπους.
Βλαστός: Και τι δουλειά έχεις εσύ να σε ρωτάνε για αυτά τα πράγματα έρχονταν κανένας μαλα... στο μαγαζι σου και σου λεγε καλήμερα...
Φίλος: αυτός λοιπόν που σκότωσε τα πέντε άτομα, έκανε παρέα με έναν Αλβανό μ’ έναν Αιμίλιο ονοματι.....
Βλαστός: Ο Αλβανός έφαγε πέντε ισόβια;
Φίλος: Όχι ο Έλληνας δυο Έλληνες. Ο Τσεχιλήδης και ο Μαμαλικόπουλος, ένας που είχε μπει στο Κορυδαλλό που τον χτύπησαν οι άλλοι οι πυρήνες της φωτιάς, αλλά ανακατεύεται με τρομοκράτες, με αυτούς πρέπει να είναι.
Βλαστός: Σώπα ρε φίλε...
Φίλος: Όλη την ζημιά την έχει κάνει ο Αλβανός, αυτός ο Αιμίλιος τον πιάσαν ...χρεώνουν ότι σκότωσε το Γκιόλια το δημοσιογράφο.
Βλαστός: Σώπα ρε φίλε...
Φίλος: Ότι είναι εκτελεστής της Σέχτας Επαναστατών ρε....
Βλαστός: Ο Αλβανός;
Φίλος: Ο Αλβανός και κάνα δυο άλλοι μέσα...

Ο Αλβανός δεν είναι άλλος από τον Αιμίλιο Πάπα, οποίος το περασμένο Μάρτιο είχε παραδοθεί στην Αντιτρομοκρατική και είχε εξεταστεί και από τις Κυπριακές Αρχές, καθώς εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης πλην όμως αφεθεί ελεύθερος, καθώς τελικά δεν προέκυψαν σε βάρος του στοιχεία.

Ωστόσο οι δυο καταδικασθέντες για το πενταπλό φονικό της Αγίας Νάπας, έλεγαν επίσημα στις Αρχές ότι γνωρίζουν για τις δολοφονίες της "Σέχτα" και κυρίως για αυτή του Σωκράτη Γκιόλια και κατονόμαζαν το Πάπα ως άνθρωπο που γνωρίζει πολλά για την "Σέχτα" !

ΣΤΟ ΠΡΕΖΑ TV ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΡΩΤΑΜΕ:

--ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΣΤΟ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ;

--ΤΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ Η ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ.

--ΠΟΙΑ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΑΜΑΛΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ 5 ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ,ΜΕ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΓΚΙΟΛΙΑ.

--ΠΟΙΟΙ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ.

--Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΤΙ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ;

--ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΡΙΘΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΚΙΟΛΙΑΣ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ;

--ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΜΗ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΣΕΧΤΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ...ΚΑΙ ΠΩΣ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ,ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ , ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΡΧΕΣ.

-ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟ "ΑΤΥΧΗΜΑ"... Ή ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΣΥΛΛΗΨΗ Ή ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ.

ΠΡΕΖΑ TV
21-1-2015

Δεν υπάρχουν σχόλια: