Πέμπτη, Φεβρουαρίου 05, 2015

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΚΛΟΣ "ΦΙΛΟΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ" ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,ΜΕ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΝΤΑΒΑΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΑΝΕΙΣΕΙ...ΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ.
ΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΟΡΥΦΩΘΟΥΝ (ΕΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΦΟΥΝΤΩΣΟΥΝ) ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 10ΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ.
ΤΟ ΟΛΟ CONCEPTΘΑ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ,ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.
ΑΤΥΠΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΣΥΡΙΖΑ.
Αυθόρμητο, έκτακτο κάλεσμα μέσα από τα social media για συγκέντρωση στο Σύνταγμα, την Πέμπτη στις 18.00, με κεντρικό σύνθημα «Δεν εκβιαζόμαστε, Δεν υποκύπτουμε, Δεν φοβόμαστε, Δεν κάνουμε πίσω, Νικάμε»

"Το βράδυ της Τετάρτης 4/2 ο αρχιτραπεζίτης Ντράγκι επέλεξε να παίξει το παιχνίδι της Μέρκελ ξανά και να εκβιάσει τον ελληνικό λαό και τη νέα ελληνική κυβέρνηση.


Δεν πρόκειται να υποκύψουμε ξανά στον εκβιασμό.

Ούτε εμείς που τα τελευταία πέντε χρόνια ζούμε υπό το ζυγό των μνημονίων, ούτε η κυβέρνηση Τσίπρα που ανέλαβε πριν λίγες μέρες και τιμά την εντολή που της έδωσε ο ελληνικός λαός.

Δεν μας φοβίζει κανένας. Η Δημοκρατία μίλησε και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μην την ακούσει.

Κατεβαίνουμε στο Σύνταγμα και τις άλλες πλατείες της χώρας την Πέμπτη 5/2 στις 18.00 και όσες άλλες μέρες χρειαστεί, για να στείλουμε το μήνυμα σε όσους νομίζουν ότι μας έχουν στο χέρι, ότι κάτι δεν έχουν καταλάβει καλά.

Η εποχή του γονατισμένης Ελλάδας και των υπάκουων κυβερνήσεων, τελείωσε.

Στηρίζουμε την αμετακίνητη στάση της κυβέρνησης μας. 

Στέλνουμε την αλληλεγγύη μας σε όλους τους λαούς της Ευρώπης που περιμένουν από την Ελλάδα να στείλει το μήνυμα της αξιοπρέπειας και του τερματισμού της λιτότητας!" ΠΡΕΖΑ TV
5-2-2015

Δεν υπάρχουν σχόλια: