Παρασκευή, Μαρτίου 27, 2015

ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ "ΛΑΪΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Στα σκαρια ειναι οπως πληροφορουμαστε νεο κομμα της λαϊκης δεξιας (τρομαρα τους), το οποιο θα αποτελειται απο απο στελεχη της Νεας Δημοκρατιας,αλλα και γνωστους δημοσιογραφους και ανθρωπους της τηλεορασης και των "γραμματων".
Το νεο αυτο κομμα, θα προσπαθησει να κεντρισει απογοητευμενους ψηφοφορους της Νεας Δημοκρατιας του Σαμαρα,αλλα και δεξιους που μετακινηθηκαν στις προηγουμενες εκλογες προς τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ.
Μαλιστα στη "κινηση" αυτη, ισως να συμμετεχουν και "σοβαροι" πρωην υποστηρικτες της νεοναζιστικης οργανωσης Χρυση Αυγη,οπως δικηγοροι και στρατιωτικοι.

Θα εχει τρελο ενδιαφερον τα προσωπα που θα πρωταγωνιστησουν,αλλα και η πολιτικη χρονικη περιοδος που η εν λογω "κινηση" θα κανει την εμφανιση της και θα παρουσιαστει απο τα καθεστωτικα ΜΜΕ ως η νεα,μεγαλη εναλλακτικη δεξια δυναμη.

Το εχουμε γραψει στο παρελθον και το ξαναγραφουμε και τωρα...
Οι δανειστες μεσα απο το παρακρατος που εχουν εδραιωσει στην Ελλαδα, με τη βοηθεια πολιτικων και Mediaκων μηχανισμων...δεν θελουν πλεον σε καμια περιπτωση αυτοδυναμες κυβερνησεις,αλλα κυβερνησεις συνεργασιας,ωστε να μπορουν να ελεγχουν και να κινουν τα νήματα ευκολοτερα, μεσα απο τις κυβερνητικες συνιστώσες.

Συντομα ισως να εχουμε περισσοτερα να σας γραψουμε.

ΠΡΕΖΑ TV
27-3-2015

Δεν υπάρχουν σχόλια: