Τετάρτη, Μαρτίου 04, 2015

NΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥΝ ΝΤΑΙΣΕΛΜΠΟΥΜ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Ο πρόεδρος του Eurogroup παραχώρησε συνέντευξηστην ολλανδική τηλεόραση, σύμφωνα με το Bloomberg, και κατηγόρησε την κυβέρνηση της Ελλάδας πως «κέρδισε τις εκλογές με πολλές υποσχέσεις τις οποίες δεν έχει χρήματα να υλοποιήσει»



H Ελλάδα χρειάζεται την προστατευτική «ομπρέλα» του προγράμματος στήριξης, ενώ μένουν πολλά να γίνουν, υποστήριξε ακόμη ο πρόεδρος του Eurogroup, προσθέτοντας ότι  δεν έχουν γίνει πολλά μέχρι στιγμής και ότι μένει να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις. «Υπάρχει πολλή ρητορική στο εσωτερικό. Κέρδισαν τις εκλογές με πολλές υποσχέσεις τις οποίες δεν έχουν χρήματα να υλοποιήσουν», είπε χαρακτηριστικά. 

Ο Dijsselbloem χαρακτήρισε απολύτως αναληθή τα δημοσιεύματα που θέλουν την Ελλάδα να χρειάζεται ένα τρίτο πακέτο στήριξης ύψους 30-50 δισ. ευρώ. «Αυτό που έχουμε πει είναι πως όταν το υφιστάμενο πρόγραμμα ολοκληρωθεί με μια καλή συνεργασία Ελλάδας-Ευρωζώνης και εάν η Ελλάδα χρειάζεται περισσότερη βοήθεια, είμαστε έτοιμοι να το κοιτάξουμε. Δεν έχουμε συζητήσει κάτι συγκεκριμένο και σίγουρα δεν γνωρίζω κάτι για τα ποσά», πρόσθεσε.

Πληροφορίες από capital.gr



ΠΡΕΖΑ TV
4-3-2015

Δεν υπάρχουν σχόλια: