Πέμπτη, Μαΐου 21, 2015

ΣΤΗΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΩΝ NEW YORK TIMES ΩΣΤΕ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΤΟΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ;

Οι δανειστες φανηκε απο την αρχη της κυβερνησης ΣΥΡΙΖΑ, πως δεν συμπαθουν για κανενα λογο τον υπ.Οικονομικων της Ελλαδας, Γιαννη Βαρουφακη καθως ειναι ο μοναδικος που διαπραγματευεται πραγματικα καθως παραθετει γεγονοτα και καταστασεις οπως ειναι.

Ο πολεμος λασπης ξεκινησε αρχικα αποδομωντας τον, με LifeStyle δημοσιευματα , στα οποια τσιμπησε και ο ιδιος παιζοντας το παιχνιδι τους...και επειτα με συνεχη δημοσιευματα,στα πληρως κατευθυνομενα απο τους δανειστες/τραπεζες Ελληνικα και ξενα ΜΜΕ, τα οποια τον παρουσιαζουν ως κακο και επικινδυνο διαπραγματευτη για την Ελληνικη Οικονομια.

Αποκορύφωμα της λασπης και της προπαγανδας ηταν το χθεσινο δημοσιευμα των New York Times που εμφανιζει τον Βαρουφακη να ηχογραφει τις συζητησεις με τους δανειστες κατα τη διαρκεια των Eurogroup.
Σημερα...ολα τα ΜΜΕ σε Ευρωπη και Ελλαδα μιλουν για Varoufexit(!!!) εξαιτιας του εν λογω δημοσιευματος...μιας και ο Βαρουφακης εμφανιζεται να μην τηρει τους κανονες εμπιστευτικοτητας των συμβουλιων και των διαπραγματευσεων.

Το ενδεχομενο το δημοσιευμα να ειναι στημενο ωστε να βγαλουν τον Βαρουφακη εκτος παιχνιδιου πως σας φαινεται;
Το ενδεχομενο στημενων ρεπορταζ απο εδω και περα με ανυπαρκτες δηλωσεις οχι μονο του Βαρουφακη αλλα και αλλων στελεχων της κυβερνησης,ωστε να δημιουργηθει κλιμα λιγο πριν τη συμφωνια πως σας φαινεται;
Οι δανειστες ,εχουν υπο τη δουλεψη τους Ελληνικα και ξενα ΜΜΕ, τα οποια χρησιμοποιουν με ανταλλαγματα παντα...ωστε να εξυπηρετουν τους κατα καιρους σκοπους τους.
Συνεπως τα ματια σας ανοιχτα.

Οταν βλεπετε sites και εφημεριδες να στρεφονται ομαδικα κατα ενος συγκεκριμενου πολιτικου ή οικονομικου θεματος...σημαινει πως ειναι κατευθυνομενα.
Οταν βλεπετε sites με διαφημισεις τραπεζων σημαινει πως δεν ειναι Ελευθερα και εξυπηραιτουν σκοπους.
ΚΑΝΟΝΑΣ.
ΠΡΕΖΑ TV
21-5-2015

Δεν υπάρχουν σχόλια: