Δευτέρα, Ιουλίου 13, 2015

AΝΤΑΡΣΥΑ: ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ 3 ΣΤΙΣ 19.00 ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Διαδήλωση στο Σύνταγμα στις 19.00 οργανώνει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλώντας τον λαό «σε μαζική ανταρσία που θα ανατρέψει τα σχέδια της κυβέρνησης» και σε στράτευση «στο ΟΧΙ μέχρι τη ρήξη».
«Δεν επρόκειτο για διαπραγμάτευση. Ήταν μια άνευ όρων και ορίων διαδικασία εξευτελισμού και ταπείνωσης ενός ολόκληρου λαού. Μία πλήρης καταστροφική υποταγή στους δολοφόνους της ΕΕ, μία κατά κράτος νίκη του γερμανικού ιμπεριαλισμού και της κυριαρχίας του στην Ευρώπη» αναφέρει στο κάλεσμα η ΑΝΤΑΡΣΥ.

Κατηγορεί την ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ότι «δεν είχε ούτε το δικαίωμα ούτε και την  εξουσιοδότηση να υπογράψει μια συμφωνία ενάντια στην διπλά εκφρασμένη θέληση του ελληνικού λαού, στις εκλογές και το ιστορικό ΟΧΙ στο δημοψήφισμα. Πρόκειται για ανοιχτή συνέργεια στο ευρωπραξικόπημα».
«Ο πρωθυπουργός ετοιμάζεται να  ανατρέψει κάθε έννοια λαϊκής κυριαρχίας και να θυσιάσει ακόμη και τις στοιχειώδεις κοινοβουλευτικές διαδικασίες στο βωμό του νέου Μνημονίου  και των νόμων που υποσχέθηκε να ψηφίσει σε πρωτοφανείς χρόνους και με εκβιαστικές διαδικασίες».
Τον κατηγορεί ότι ταυτόχρονα «διαμορφώνει τους όρους ουσιαστικά για μία νέα κοινοβουλευτική πλειοψηφία ή και κυβέρνηση ακόμη "εθνικης ενότητας" με όλο τον μνημονιακό εσμό που ο λαός έστειλε στα σκουπίδια». 

ΠΡΕΖΑ TV
13-7-2015

Δεν υπάρχουν σχόλια: