Τετάρτη, Ιουλίου 01, 2015

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ ΕΝΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑ; #xreokopia #greecedefault #Greferendum

Η Ελλαδα ανεκαθεν ηταν μια χρεοκοπημενη χωρα,μιας και συνεχως δανειζεται για να επιβιωσει.
Συνεπως ειναι μια χωρα που συντηρει με διαφορα λογιστικα και τραπεζικα τεχνασματα την χρεοκοπια της.

Κατι αντιστοιχο συμβαινει και με το τραπεζικο μας συστημα το οποιο ειναι βασισμενο πανω σε μια φουσκα , οπως και το παγκοσμιο τραπεζικο συστημα αλλωστε.

Οι Ελληνικες Τραπεζες για να επιβιωσουν μιας και εδωσαν ενα σκασμο λεφτα σε λαμογια (κοκκινα δανεια) τα οποια τα εβγαλαν στο εξωτερικο,ανακεφαλαιοποιουνταν τα τελευταια χρονια με δημοσιο χρημα...το οποιο για να εχουν...η Ελληνικη κυβερνηση το δανειζονταν απο τις "Διεθνεις Αγορες",τα κρατη μελη της Ε.Ε και το ΔΝΤ.
Συνεπως οι Ελληνικες Tτραπεζες,παρολο που εμφανιζονταν ως "κερδοφορες" και υγιεις , ηταν ουσιαστικα ολες χρεοκοπημενες...καθως δανειζονταν μεσω ανακεφαλαιοποιησεων για να μπορεσουν να επιβιωσουν.
Με αλλα λογια η Ελληνικη Οικονομια και το Ελληνικο τραπεζικο συστημα...εντελως απλοϊκα,δεν ηταν ποτε κερδοφορα.
ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ-ΦΟΥΣΚΑ,ΠΟΥ ΦΥΤΟΖΩΕΙ,ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΦΡΕΣΚΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ!

--ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ; Η ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΡΗΞΟΥΝ ΩΣΤΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΥΡΩΠΗ.ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΤΑΞΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΗΘΕΝ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ Ε.Ε ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΕΦΑΛΙ.

-ΤΕΛΟΣ,ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΤΕΛΜΑ...ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΚΡΙΣΜΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΓΕΘΗ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ.ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΟ.

ΠΡΕΖΑ TV
1-7-2015

Δεν υπάρχουν σχόλια: