Τετάρτη, Αυγούστου 12, 2015

ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΚΩ 2.000 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Σε γραφείο ταυτοποίησης έχει μετατραπεί πρόχειρα το δημοτικό στάδιο στην Κω, με περίπου 2.000 μετανάστες να σπεύδουν ώστε να λάβουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Σύμφωνα με το MEGA, οι περισσότεροι από τους πρόσφυγες προέρχονται από εμπόλεμες περιοχές όπως η Συρία. Πολλοί από τους μετανάστες περιμένουν για τη διαδικασία ταυτοποίησης έως και 10 ημέρες, προκειμένου στη συνέχεια να μπορέσουν να ταξιδέψουν στην Αθήνα.

Την Τρίτη εστάλησαν στο νησί με C-130 δύο διμοιρίες των ΜΑΤ για την αποκατάσταση της τάξης.


Για μερική αποκατάσταση της τάξης στο νησί μετά τις ενισχύσεις που ελήφθησαν έκανε λόγο ο δήμαρχος της Κω Γιώργος Κυρίτσης μιλώντας στο MEGA.

Παράλληλα, επισπεύδονται οι διαδικασίες για ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων με τουλάχιστον 250 αστυνομικούς σε πρώτη φάση, και στα άλλα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, που δέχονται καθημερινά τεράστιο αριθμό προσφύγων.

Το πρωί της Τρίτης δημιουργήθηκε ένταση έξω από την αστυνομική διεύθυνση της Κω και τους δρόμους της πόλης, καθώς οι εκατοντάδες πρόσφυγες, οι οποίοι βρίσκονται σε απόγνωση, απαιτούσαν να μπουν στο κτίριο της Αστυνομίας για να πάρουν τα έγγραφα τους και να αναχωρήσουν για την ηπειρωτική Ελλάδα.

Οι μετανάστες αρνήθηκαν να μπουν στο στάδιο, στο οποίο τους υποδείχτηκε να συγκεντρωθούν, προκειμένου να τους χορηγηθεί η άδεια για αναχώρηση.

Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση πυροσβεστήρων για να απωθήσουν τους μετανάστες.

Οι εικόνες αυτές έκαναν το γύρο του κόσμου, προκαλώντας αντιδράσεις, σε συνδυασμό και με το χτεσινό περιστατικό, στο οποίο αστυνομικός χαστούκισε μετανάστη. απειλώντας τον με μαχαίρι.  
IN.GR

 ΠΡΕΖΑ TV
12-8-2015

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΛΥΣΗ: ότι κάνανε οι Γείτονες Βούλγαροι κατασκευάζοντας ένα τείχος 80 Χλμ. κατά Μήκος των Συνόρων τους οι οποίοι σημειωτέον έχουν απειροελάχιστες εισροές Μεταναστών Νόμιμων ή Μη σε σχέση με εμάς.Με αυτό το τείχος η Χώρα τους αποτελεί ένα απόρθητο Φρούριο και είναι πολύ μικρό το Ποσοστό που τελικά Μπαίνουν Μέσα στην Βουλγαρία, Επίσης η Ουγγαρία που και αυτή έχει πρόβλημα κατήγγειλε το Δουβλίνο 2 στην Ε.Ε και έστω για λίγο καιρό σταμάτησε η ροή "Μεταναστών" στην Χώρα τους,Τέλος το Παράδειγμα της Αυστραλίας ίσως είναι πιο χρήσιμο μιας και είναι μια Ήπειρος που έχει θαλάσσια Σύνορα οπότε ταιριάζει με την δικιά μας περίπτωση,φτάνοντας λοιπόν τα δουλεμπορικά απο Μαλαισία-Ινδονησία στα Όρια των Χωρικών τους Υδάτων υπάρχουν Σκάφη του Λιμενικού/Πολεμικού Ναυτικού τα οποία απλά κάνουν το Αυτονόητο: τα δένουν με Συρματόσχοινα-γάτζους και τα ρυμουλκούν στα σημεία εκκίνησης των δουλεμπορικών-ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΑΚΟΥΣΤΕΙ-ΓΡΑΦΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΘΑΝΑΤΟΣ-ΠΝΙΓΜΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ-ΠΡΟΣΦΥΓΑ με την Συγκεκριμένη διαδικασία.Επίσης η Αυστραλία έχει πει 2 Φορές ΟΧΙ στο ΙΣΛΑΜ λεγοντάς πολύ απλά: εφόσον θέλετε να έρθετε στην Αυστραλία οφείλετε να σέβεστε τους κανονισμούς,τα ήθη-έθιμα,την θρησκεία που είναι η Χριστιανική και γενικότερα να προσαρμόσετε την δικιά σας κουλτούρα στην Χώρα που σας Φιλοξενεί,αν πάλι δεν θέλετε τότε επιλέξτε μια άλλη χώρα ανά την υδρόγειο για να πάτε. Όταν υπάρχει διάθεση/θέληση/αγάπη για την Πατρίδα και δεν είναι υποχείρια της Παγκοσμιοποιησής-Νέας Τάξης Πραγμάτων τότε ΝΑΙ μπορούν να γίνουν αυτά που απαιτούν οι συνθήκες χωρίς να γίνει κανένα κακό.Όμως στην δικιά μας περίπτωση η "Κυβέρνηση" διακατέχεται απο Σύνδρομα Κατωτερότητας,Μισελληνισμού,Ανθελληνισμού,ιδεολογικές αγκυλώσεις,παθογένειες εξαιρετικά επικίνδυνες...Εθνικά επικίνδυνες.Κλείνοντας να πω ότι η φυσική έλξη που νιώθει ο κάθε λαός για τις ρίζες του,Πολιτισμικές&Πνευματικές είναι απόλυτα φυσιολογικο&υγιές και κατ'επέκταση η Αγάπη για την Πατρίδα. "Κάποιοι" όμως αυτό το βαφτίζουν "Ρατσισμό"..."Φασισμό" ή τον λένε Προγονόπληκτο...αλήθεια ε;; Ρατσισμός κατά ποιών;;; Μήπως λέγεται Εθνορατσισμός κατά των Ελλήνων;; λέμε τώρα;;; Απαιτείται Ενεργοποιήση Όλων των Ελλήνων εδώ και πολύ καιρό πριν.....Κάτι πρέπει να διοργανωθεί-μια Μοτοπορεία προς το Υπoυργείο Μετανάστευσης ίσως;;;

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ είναι ανίκανοι-άχρηστοι ή αδυνατούν να διαχειριστούν την όλη κατάσταση επειδή "ξέφυγε ή έτυχε να μην Υπολογίσουν σωστά.." και βεβαίως ΔΕΝ είναι επιλογή του senior Αλέξης...η Τασία..CIA...Είναι κατευθυνόμενη "Κυβέρνηση" Υποχείρια/Μαριονέτες της Παγκοσμιοποιησής/Νέας Τάξης Πραγμάτων του Πολυπολιτισμού-Πολυθρησκευτικότητας με ιδεολογικές αγκυλώσεις-Παθογένειες-Μπόλικο Εθνομηδενισμό-Ανθελληνισμό.Το Μεταναστευτικό αποτελεί Αιχμή του Δόρατος για την εξάπλωση της Παγκοσμιοποιησής-η Επιλογή των "Κυβερνητών" γίνεται απο τα Υπερεθνικά Κέντρα Λήψεων Αποφάσεων...Αυτοί Τοποθετούν-δίνουν τις κατευθυντήριες γρααμμές σε Πρωθυπουργούς/Υπουργούς κτλ. Τίποτα ΔΕΝ είναι τυχαίο όπως μας το παρουσιάζουν τα Καθεστωτικά ΜΜΕξαπάτησης διαστρεβλώνοντας-κρύβοντας την αλήθεια απο τον κόσμο.Είναι Ανθέλληνες λέμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τι ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;