Δευτέρα, Οκτωβρίου 12, 2015

ΣΤ. ΚΟΝΤΟΝΗΣ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΜΕ ΤΑ 13 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ

Το ποσό των 13 εκ. ευρώ οφείλουν εταιρείες και φυσικά πρόσωπα στο ΟΑΚΑ, όπως αποκάλυψε ο Σταύρος Κοντονής. Ο υφυπουργός αθλητισμού επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Σταδίου και στις δηλώσεις που έκανε τόνισε ότι η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να εισπράξει τα χρήματα αυτά.


«Με την ευκαιρία της σημερινής παρουσίας μου εδώ στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ, θα ήθελα να πω ότι για να συνεχίσει αυτός ο χώρος να είναι προσβάσιμος και λειτουργικός κάνουμε ένα μεγάλο αγώνα για να παύσει ένα καθεστώς ασυδοσίας και ιδιότυπης ασυλίας προς κάποιους οι οποίοι μεταχειρίζονται αυτούς τους χώρους χωρίς να καταβάλουν αυτά τα οποία οφείλουν», ανέφερε ο κυβερνητικός παράγοντας στο πλαίσιο της εκδήλωσης για τα παιδιά που διοργάνωσε η ΓΓΑ σε συνεργασία με την ΟΧΕ στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού. 

Συνέχισε λέγοντας; «Η διοίκηση του ΟΑΚΑ αλλά και το υπουργείο αθλητισμού κάνει μια μεγάλη προσπάθεια να εισπράττονται τα χρήματα τα οποία οφείλουν από επιχειρηματική δραστηριότητα και εταιρίες και φυσικά πρόσωπα. Θα ήθελα να πω ότι παραλάβαμε χρέη στο ΟΑΚΑ 13 εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία είναι χρήματα του ελληνικού λαού και τα οποία πρέπει να αξιοποιούνται προς όφελος της ελληνικής νεολαίας και του ελληνικού αθλητισμού και κατέληξε:

«Εμείς θα κάνουμε εκείνο που λέει η συνείδησή μας και το καθήκον μας και σας υποσχόμαστε ότι σεβόμενοι και το τελευταίο ευρώ από τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων θα δώσουμε στο τέλος της τετραετίας ένα καλύτερο ολυμπιακό κέντρο και όσον αφορά τις εγκαταστάσεις τις αθλητικές αλλά όσον αφορά και τις υπόλοιπες που δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή ούτως ώστε να είναι προσβάσιμο σε ένα μεγάλο αριθμό επισκεπτών». 

πηγή: Ναυτεμπορική


ΠΡΕΖΑ TV
12-10-2015

Δεν υπάρχουν σχόλια: