Τρίτη, Οκτωβρίου 13, 2015

ΜΕΝΕΙ Ο ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ... ΔΕΔΟΜΕΝΗ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...ΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΤΑΞΑΝ-ΕΔΩΣΑΝ;

Την παραμονή του στους κόλπους των Ανεξάρτητων Ελλήνων ανακοίνωσε τελικά ο βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος, στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε, μετά τις αποστάσεις που είχε αποφασίσει να τηρήσει αρχικά από την κυβερνητική συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.
Ωστόσο, όπως είπε η στήριξή του στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν είναι δεδομένη και ότι θα ψηφίζει κατά συνείδηση τα νομοσχέδια που θα έρχονται στη Βουλή.


Χτες, Δευτέρα, ο κ. Νικολόπουλος είχε γράψει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: «Είναι οριστικό! Αποφασίσαμε την αυτόνομη πορεία του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος. Αύριο στις 12.00 περισσότερα».   
O κ. Νικολόπουλος είχε εκφράσει έντονα τη δυσαρέσκειά του για την απόφαση του πρωθυπουργού να μην τον εντάξει στο νέο κυβερνητικό σχήμα με επιστολή που είχε στείλει προς τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο στα τέλη Σεπτεμβρίου.

«Σε προσωπικό επίπεδο, μου είναι αδύνατο να παρακολουθώ ένα νέο "σίριαλ" που με προσβάλλει και θίγει την 26χρονη πολιτική διαδρομή μου, τον κοινό μας αγώνα, τα στελέχη και μέλη του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος και τους δεκάδες χιλιάδες έντιμους και αγωνιστές ψηφοφόρους των ΑΝΕΛ» ανέφερε, μεταξύ άλλων, στην επιστολή του.
in.gr

ΠΡΕΖΑ TV
13-10-2015

Δεν υπάρχουν σχόλια: