Πέμπτη, Νοεμβρίου 26, 2015

ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΕΤΑΞΑΝ ΚΕΦΑΛΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΩΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κεφάλια γουρουνιών πετάχτηκαν στην είσοδο ενός κέντρου υποδοχής προσφύγων στην Ολλανδία, σε μία απόπειρα κάποιων να κάνουν στους Μουσουλμάνους πρόσφυγες ένα εφιαλτικό καλωσόρισμα, γεγονός που συνέβη μάλιστα στη χώρα ενός εκ των ανεκτικότερων λαών της Ευρώπης στο θέμα της πολυ-πολιτισμικότητας όπως θεωρούνται από πολλούς οι Ολλανδοί.


Άγνωστοι παραμένουν οι εισβολείς που πέταξαν 24 κεφάλια γουρουνιών στον καταυλισμό του Eschmarkerveld, κοντά στην πόλη of Enschede, νωρίς το πρωί της Τετάρτης. Εννέα κεφάλια βρέθηκαν πάνω στο φράχτη και τα υπόλοιπα σκορπισμένα στο έδαφος. Οι πλαστικές σακούλες που μεταφέρθηκαν, γεμάτες αίματα, βρέθηκαν επίσης στην περιοχή.

Σύμφωνα με το RTV Ost το σκηνικό της φρίκης εντοπίστηκε από την αστυνομία. Πάντως απειλές κατά της ζωής των προσφύγων δεν έγιναν ούτε έχει αναλάβει κανείς ακόμα την ευθύνη αυτής της αποτρόπαιας πράξης.

Σχόλιο Kollect: Παρ’ όλο που οι δράστες δεν έχουν εντοπιστεί ο χαρακτηρισμός «φασίστες» δεν μπορεί παρά να είναι ο μόνος που εκφράζει την αθλιότητα των μεθόδων και των τρόπων που δείχνουν την ταχύτατη συντηρητικοποίηση της Ευρώπης με τον πιο βάρβαρο τρόπο απέναντι στη δυστυχία εκατομμυρίων ξεσπιτωμένων – φαινόμενο που δεν δημιουργήθηκε άλλωστε χωρίς τη συμμετοχή της.

http://kollectnews.org/2015/11/26/ollandia-fasistes-petxan-kefalia-gourounion/


ΠΡΕΖΑ TV
26-11-2015

Δεν υπάρχουν σχόλια: