Τρίτη, Νοεμβρίου 10, 2015

ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.

Την αντικατάσταση του διευθυντή της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. Σταύρου Σταυρόπουλου αιτείται ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, με αίτημα που κατατέθηκε στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.

Ο συγκεκριμένος αξιωματικός χειρίστηκε την υπόθεση με τα κυκλώματα σε Αστυνομία και Λιμενικό, ενώ στοιχεία για τις δύο αυτές υποθέσεις κατέθεσε στον εισαγγελέα ο τέως υπουργός Γιάννης Πανούσης.


Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. σχολιάζοντας την εξέλιξη έκαναν λόγο για πραξικοπηματικά βήματα στους χώρους της Αστυνομίας.

Την Τετάρτη θα συγκληθεί η επιτροπή της Βουλής για να εξετάσει την πρόταση του κ. Τόσκα τη θέση του διοικητή της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων να πάρει ο ταξίαρχος Αναστάσιος Αναστασάκος που μέχρι σήμερα υπηρετούσε σε οικονομικές υπηρεσίες στο αρχηγείο. 

Ο κ. Αναστασάκος θα παρουσιαστεί στην Επιτροπή στις 3 το μεσημέρι.

Ο κ. Τόσκας απέστειλε την σχετική επιστολή στην επιτροπή της Βουλής την περασμένη Πέμπτη, ενώ μιλώντας στην «Καθημερινή της Κυριακής» είχε προαναγγείλει ότι το επόμενο διάστημα προτίθεται να προχωρήσει σε αντικατάσταση της ηγεσίας στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων και ενίσχυση της υπηρεσίας με προσωπικό, τονίζοντας ότι «οι 'Αδιάφθοροι' δεν έκαναν τη δουλειά τους όσο δυναμικά θα θέλαμε. Θα πρέπει να ενταθούν οι έλεγχοι της υπηρεσίας γιατί έτσι μόνο διασφαλίζεται διαφάνεια.»   in.gr

ΠΡΕΖΑ TV
10-11-2015

Δεν υπάρχουν σχόλια: