Σάββατο, Νοεμβρίου 21, 2015

CARREFOUR-ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΕ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ

Δυναμική παρέμβαση - για δεύτερη φορά - έξω από κατάστημα του «Μαρινόπουλου» (σήμερα στο εμπορικό «Μακεδονία») πραγματοποίησε το πρωί η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Θεσσαλονίκης, ενάντια στην προσπάθεια της επιχείρησης να επιβάλλει ατομικές συμβάσεις με μειώσεις μισθών τουλάχιστον 8%.


Η Ένωση καλεί τους εργαζόμενους αύριο Κυριακή σε γενική συνέλευση, στις 6 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο, για να παρθεί απόφαση για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων. 

Να σημειώσουμε ότι αύριο Κυριακή γενική συνέλευση πραγματοποιείται και στην Αθήνα, στις 11 το πρωί στο ξενοδοχείο «ΠΑΡΚ».

Αντίστοιχη κινητοποίηση πραγματοποίησε και το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης – Φερών – Σουφλίου και η Τοπική  Γραμματεία Έβρου του Π.Α.ΜΕ., το πρωί, στα καταστήματα Μαρινόπουλος στην Αλεξανδρούπολη, ενάντια στις απολύσεις, στις μειώσεις μισθών και τις ατομικές συμβάσεις. Κάλεσαν τους εργαζόμενους να πάρουν μέρος μαζικά στη γενική συνέλευση   του Σωματείου, αύριο Κυριακή, στις 6 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Αλεξανδρούπολης.  http://www.902.gr/
ΠΡΕΖΑ TV
21-11-2015

Δεν υπάρχουν σχόλια: