Τρίτη, Νοεμβρίου 17, 2015

Η ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ #Polytexneio #17ngr

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΠΟ ΤΑ HASHTAGS
 #Polytexneio 
 #17ngr 

Έκλεισαν λίγο μετά τις 13:30 οι πύλες του Πολυτεχνείου εν όψει της καθιερωμένης πορείας προς την Αμερικανική Πρεσβεία. Κλειστό είναι ήδη το κέντρο, ενώ εμφανής είναι η παρουσία ολιγομελών αστυνομικών ομάδων, με λίγα απόσταση η μία από την άλλη.



Οι έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην ευρύτερη περιοχή που περικλείεται από τις οδούς και λεωφόρους Αλεξάνδρας, Πατησίων, Σταδίου, Βασ. Σοφίας, καθώς και στις παράλληλες και κάθετες οδούς.

Η σημαία του Πολυτεχνείου έφτασε συνοδεία της αστυνομίας στο Πολυτεχνείο.
Στην κάτω πλευρά της πλατείας Συντάγματος, στο ύψος του καταστήματος Public έχει σχηματισθεί αστυνομικός φραγμός για να εκτραπεί η πορεία από την Βασιλέως Γεωργίου Α', μπροστά από τα ξενοδοχεία.
Κλειστή είναι η λεωφόρος Συγγρού από το ύψος του Παντείου Πανεπιστημίου και της Χαμοστέρνας.
Έκλεισαν οι σταθμοί του Μετρό σε Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο, Ευαγγελισμό και Μέγαρο Μουσικής.
Από νωρίς το πρωί βρίσκονται σε επιφυλακή 7.000 αστυνομικοί για την αποτροπή επεισοδίων.
Νωρίτερα σημειώθηκαν αψιμαχίες μέσα στον χώρο του Πολυτεχνείου, λίγο πριν από την άφιξη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, για να καταθέσει στεφάνι στο μνημείο της εξέγερσης.

Συγκεντρωμένοι εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους κατά κυβερνητικών στελεχών που έφθασαν στον χώρο και ομάδες περιφρούρησης προσπάθησαν να απομονώσουν ή και να απομακρύνουν εκείνους που δημιουργούν την ένταση. in.gr

ΠΡΕΖΑ TV
17-11-2015

Δεν υπάρχουν σχόλια: