Πέμπτη, Φεβρουαρίου 18, 2016

ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ #sfakianakis

-ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΠΩΣ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΣΤΗ ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ.
-ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΑ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ SITES ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΩΝ BLOGS.
-Η ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ...ΔΗΛΑΔΗ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ.
-ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΜΩΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΑΓΟΡΕΠΤΙΚΟ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΩΣ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΕΠΕΙΤΑ ΥΠΕΡ-ΕΞΟΥΣΙΕΣ....

Κυκλοφορησε νωριτερα η ειδηση πως ο Μανωλης Σφακιανακης επιστρεφει στη Διωξη Ηλεκτρονικου Εγκληματος και μαλιστα με εντολη του πρωθυπουργου Αλεξη Τσιπρα.
Κατι τετοιο διαψευδεται κατηγορηματικα απο την κυβερνηση.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του koutipandoras.gr, δεν υπάρχει καμία ανάκληση της απόφασης για την απομάκρυνσή του από τη συγκεκριμένη υπηρεσία και σε λίγη ώρα θα βγει ανακοίνωση από το αρμόδιο υπουργείο.
Πηγές του Μαξίμου σχολίασαν χαρακτηριστικά για τις τελευταίες ύποπτες εξελίξεις ότι «όλη η διαπλοκή βγήκε στο Μεϊντάνη και εξετέθη».

Ενδεχομένως η σύγχυση στην περίπτωση κατά λάθος να οφείλεται στην ανακοίνωση της Αστυνομία, σύμφωνα με την οποία: «Έγινε δεκτή η προσφυγή του Υποστρατήγου ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ Εμμανουήλ και ακυρώθηκε η τοποθέτηση του στον Κλάδο Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού/Α.Ε.Α.».
Αξίζει να σημειωθεί πως το γεγονός ότι δεν θα τοποθετηθεί στον κλάδο Διοικητικής υποστήριξης δεν σημαίνει πως θα παραμείνει στη θέση του επικεφαλής του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
ΠΡΕΖΑ TV
18-2-2016

Δεν υπάρχουν σχόλια: