Παρασκευή, Μαΐου 27, 2016

Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΑΠΟΣΑΦΙΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ #KYRITSIS ΠΕΡΙ "ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ" - ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΤΑ ΕΥΠΟΡΟΤΕΡΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ

 «Εννοούσα τα ευπορότερα στρωματά, τις κατά τεκμήριο εύπορες κοινωνικές ομάδες, που έδωσαν τα μεγαλύτερα ποσοστά στις δυνάμεις του ‘Ναι’ στο δημοψήφισμα και τα χαμηλότερα ποσοστά στο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Σεπτεμβρίου», είπε σήμερα ο κ. Κυρίτσης, μιλώντας στο ΣΚΑΪ.

Προσέθεσε ότι οι λαϊκές δυνάμεις που ψηφίσαν ‘Όχι’ στο δημοψήφισμα δεν τάχτηκαν υπέρ του Μνημονίου αλλά ψηφίσαν τον Σεπτέμβριο τον ΣΥΡΙΖΑ για να διαχειριστεί καλύτερα το Μνημόνιο.



Ισχυρίστηκε μάλιστα ότι κάτι αντίστοιχο είχε πει την περασμένη Κυριακή στη Βουλή ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ βγάζει τα εσώψυχα του με τις δηλώσεις Κυρίτση, σχολίασε στο σταθμό μας η Ντόρα Μπακογιάννη.

Έχουν μεγάλο βάρος αυτά που λέει ο κ. Κυρίτσης γιατί λέει αυτά που πραγματικά σκέπτονται, τόνισε η βουλευτής της ΝΔ.
ΣΚΑΙ
ΠΡΕΖΑ TV
27-5-2016

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ (Η ΝΕΑ ΠΑΣΟΚΟΚΡΑΤΙΑ)ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΒΟΘΡΟΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΜΟΝΙΜΗ ΕΥΡΩΚΑΤΟΧΗ. ΟΙ ΝΕΟΙ ΔΕΟΣΙΛΟΛΟΓΟΙ (ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ) ΚΑΝΑΝΕ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΝΑΙ.
ΜΕΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΕΚΛΟΓΕΣ.
ΟΙ ΒΟΘΡΟΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΒΓΗΚΑΝ ΠΑΛΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ "ΝΤΕΡΜΠΥ" ΜΕ ΙΔΙΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΑΝΕ.
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΟΥΣ ΑΜΕΣΑ, ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ Η ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ. ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΜΕ 7,5 ΜΟΝΑΔΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΕΛΙΚΑ.
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΣΟΙ ΕΙΧΑΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΜΕΙΝΑΝΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ.