Πέμπτη, Ιουνίου 23, 2016

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΟΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙ «ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ»

Ενώπιον του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Δημήτρη Δασούλα έδωσε την Πέμπτη κατάθεση ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργείται για τις δηλώσεις του περί παραδικαστικών κυκλωμάτων.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις δικαστικών για τη δήλωσή του ότι «Υπάρχει μεγάλο θέμα με τη Δικαιοσύνη. Το δικαστικό σώμα απαιτεί νέο αίμα, καθώς πολλοί δικαστές είναι εξαρτημένοι και μέλη παραδικαστικών κυκλωμάτων, ένα πολύ μεγάλο μέρος των δικαστών - για να το πω κομψά - έχει δεσμεύσεις ή - για να το πω λιγότερο κομψά - είναι στο παραδικαστικό κύκλωμα του παρελθόντος ή του παρόντος».


Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου μετέβη, όπως του επιτρέπει ο νόμος, στο γραφείο του αναπληρωτή υπουργού. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του αναφέρθηκε σε υποθέσεις που αφορούν σε θέματα υγείας και έχουν παραπεμφθεί στη Δικαιοσύνη, αλλά ακόμα δεν υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα.

Αν ο κ. Δασούλας κρίνει αναγκαίο ότι χρειάζεται περαιτέρω διερεύνηση θα προχωρήσει την ερευνά του, ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα θέσει τη δικογραφία στο αρχείο. 

. in.gr
ΠΡΕΖΑ TV
23-6-2016

Δεν υπάρχουν σχόλια: