Παρασκευή, Ιουνίου 24, 2016

ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ: ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ, ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ #BREXIT

«Τώρα είναι η ώρα να αλλάξουμε την Ευρώπη. Να την αλλάξουμε - όχι να την γκρεμίσουμε», τονίζει ο Σταύρος Θεοδωράκης, σε μήνυμά του στο Facebook σχετικά με το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στη Βρετανία.

«Ποιοι ψήφισαν Brexit; Οι συνταξιούχοι, οι λιγότερο μορφωμένοι και οι άνεργοι των αποβιομηχανοποιημένων περιοχών. Οι πιο ευάλωτοι δηλαδή στο λαϊκισμό πολιτικών, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και παραδοσιακών ΜΜΕ. Δεν έχω αμφιβολία ότι αν «αύριο» γινόταν ξανά το δημοψήφισμα το Brexit θα έπεφτε από το 51.9% στο 30%», σημειώνει ο κ. Θεοδωράκης.


Ο ίδιος συμπληρώνει στην ανάρτησή του πως «η κατάρρευση της στερλίνας και μόνο, θα έχει κάνει ήδη πολλούς να μετανιώσουν για την ψήφο τους. Αλλά στα δημοψηφίσματα δεν έχεις ποτέ δεύτερη ευκαιρία. Οι Ευρωπαίοι και οι Βρετανοί θα ζήσουν με τη λάθος απόφαση. Και εμείς οι Έλληνες, που δυστυχώς έχουμε καταντήσει να θεωρούμαστε ο αδύναμος κρίκος της Ευρώπης, πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί τις επόμενες μέρες, τους επόμενους μήνες. Ξέρουμε από πρώτο χέρι ότι οι δρόμοι των δημαγωγών και των εθνικιστών είναι αδιέξοδοι. Η απάντηση βρίσκεται μπροστά. Στην Ευρώπη των λαών.

Τώρα είναι η ώρα να αλλάξουμε την Ευρώπη. Να την αλλάξουμε - όχι να την γκρεμίσουμε».  

http://www.newsbeast.gr/ 

ΠΡΕΖΑ TV
24-6-2016

4 σχόλια:

ΠολιτηςΧ είπε...

Απο μεγαλα λογια αλλο τιποτα.Ολοι αυτοι που ψηφισαν δαγκωτο κατα της ΕΕ ηταν οντως ανθρωποι του περιθωριου που η ιδια η ΕΕ και το οικονομικο κρυπτοναζιστικο της μοντελο τους εστειλαν με τον ενα η τον αλλο τροπο στο περιθωριο.Αλλα, τετοια φυραματα και επιπλεοντες φελλοι ησασταν μια ζωη ολα τα τρωκτικα του ευρωσυναφιου, οποτε που καιρος να καταλαβετε τι παιζεται στις πλατες του κοσμακη, αφου τρωγατε με τρεις μασελες και δεν ειχατε χρονο για τα στοιχειωδη.Και βγαινετε με θρασσος περισσο και θελετε λεει να...ΞΑΝΑΧΤΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΕ.Ναι ε; Με τι υλικα.Με σας παλι; Να λειπει το βυσσινο. Εισατε η επιτομη της αποτυχιας καθε προσπαθειας για μια ΕΕ των λαων και των κοινωνιων τους. Τωρα θ'αλλαξετε; Προφανως οχι. Τωρα ειναι πλεον πολυ αργα για δακρυα στελλα. Παιξε το ΒΡΕΧΙΤ σου και γελα.

Ανώνυμος είπε...

ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΧΑΜΗΛΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΨΗΦΙΣΑΝ "BREMAIN".
ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΡΕΠΗ ΣΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ (ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ) ΑΓΓΛΙΚΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ.
ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΡΟΜΟ ΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΦΕΡΕΦΩΝΩΝ ΤΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ.
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΜΠΟΜΠΟΛΟΠΑΙΔΟ?

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να είναι αυτιστικός ο Θεοδωράκης. Δεν εξηγείται αλλιώς.

ΠολιτηςΧ είπε...

Εκεινος ειναι μια χαρα.Τη δουλεια του κανει, για την οποια και πληρωνεται ΑΔΡΟΤΑΤΑ. Αυτιστικοι και "χρησιμοι ηλιθιοι" ειναι οσοι χαψανε τα ψεματα του , αντιστοιχης μαλιστα ...πχιοτητας με κεινους τους οπαδους των ΣΥΡΙΖοΝουΔοΚουκουοΠασοκοΡημαδοΧρυσαυγουλοΛεβεντηδων, πουχουνε κατσει στο σβερκο μας και δεν ξεμπαστακωνονται με τιποτα ομως;