Τρίτη, Ιουλίου 19, 2016

6 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ Ο ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ #troktiko

6 χρονια συμπληρωνονται σημερα απο την μαφιοζικη δολοφονια του δημοσιογραφου Σωκρατη Γκιολια,ιδιοκτητη του blog troktiko.blogspot.com.
6 χρονια μετα και κανενα βασικο ερωτημα για τη δολοφονια δεν εχει απαντηθει.
6 χρονια μετα...ο χρηματοδοτης της δολοφονιας,αλλα και οι δολοφονοι του Γκιολια, παραμενουν ελευθεροι συνεχιζοντας τις ζωες και τις "δουλειες" τους.

Το (προσωπικο) συμπερασμα στο οποιο εχουμε οδηγηθει,διαβαζοντας τοσο τα αποκαλυπτικα δημoσιευματα του HotDoc, οσο και απο τα στοιχεια που εχουν βγει κατα καιρους στη δημοσιοτητα,

ειναι πως "καποιος" πληρωσε πολυ καλα μια ομαδα δολοφονων για να εκτελεσουν τον Γκιολια και επειτα κατασκευασε το ιδεολογικο αλλοθι και υποβαθρο μιας "τρομοκρατικης" οργανωσης για να "χρεωσει" τον φονο εκει.
Δεν ειναι τυχαιο αλλωστε πως η Σεχτα Επαναστατων εξαφανιστηκε μετα την δολοφονια του Σωκρατη Γκιολια.

Οπως επισης δεν θεωρουμε σε καμια περιπτωση τυχαια και την σιωπη των δικαστικων,εισαγγελικων και αστυνομικων αρχων, οι οποιες επι σειρα ετων καθυστερουν την διερευνηση της εν λογω υποθεσης.


6 χρονια μετα ξανα ρωταμε:

-Ποιοι ηταν οι τελευταιοι ανθρωποι που επικοινωνησαν με τον Σωκρατη Γκιολια το βραδυ της δολοφονιας;Γιατι 6 χρονια μετα δεν εχουν βγει στη δημοσιοτητα οι κλησεις που ειχε εκεινο το βραδυ ο Γκιολιας;
Εχει γινει ερευνα στο κινητο του και σε ολες τις τελευταιες του κλησεις; 

- Ο Μανωλης Σφακιανακης της Διωξης Ηλεκτρονικου Εγκληματος,φερεται να ειχε πει σε τηλεφωνικη επικοινωνια με τον Σωκρατη Γκιολια,την Παρασκευη πριν τη δολοφονια, "αυτες τις μερες να προσεχεις". Ο Σφακιανακης οπως αναφερει το HotDoc, γενικοτερα προειδοποιουσε "για εφόδους και έρευνες που προγραμμάτιζε η Αστυνομία σε bloggers".

Ηταν αυτος αραγε ενας απο τους λογους που ο Γκιολιας εκεινο το βραδυ κατεβηκε στην εισοδο του σπιτιου του για να ανοιξει σε αυτους που του παρουσιαστηκαν ως αστυνομικοι;

-Συμπτωση 1: Η εφημεριδα VETO του Μακη Τριανταφυλλοπουλου που κυκλοφορουσε εκεινη την εποχη, την Κυριακη, μετα τη δολοφονια του Γκιολια, ειχε εκτενεστατο ρεπορταζ στο οποιο ανελυε τους "λογους" της δολοφονιας του Γκιολια, αποδομωντας τον ως διαπλεοκομενο,ανθρωπο που ειχε σχεσεις με το Βατοπαιδι και ως δεξι χερι του επιχειρηματια Δημητρη Κοντομηνα.


-Συμπτωση 2: Η προκηρηξη της Σεχτας Επαναστατων,που σταλθηκε στα ΝΕΑ λιγες μερες μετα το εν λογω δημοσιευμα...ουσιαστικα χρησιμοποιουσε παρομοιους "λογους" , "επιχειρηματα" με αυτα της VETO, αναφορικα με τη δολοφονια. 


-Οπως αναφερει το HotDoc : Η Αντιτρομοκρατική κράτησε επί τρία χρόνια το φάκελο της δολοφονιας Γκιολια, χωρίς να προχωρήσει σε καμία έρευνα. Ούτε καν στον έλεγχο όσων κατέθεσε ο αδελφός του Σωκράτη, Περικλής, ότι «ο αδελφός του πριν δολοφονηθεί είχε πει πως θα τον σκοτώσει ο Τριανταφυλλόπουλος και θα εμφανιστεί πως το έκανε η Σέχτα»


-Ο Σωκρατης Γκιολιας σε εκπομπη που εκανε με τον Μανωλη Κακλαμανο στο Ραδιο 9, εκεινη την εποχη ειχε δηλωσει πως ο Τριανταφυλλοπουλος θα παψει να ασχολειται μαζι του...μονο αν ειναι νεκρος.




-Επισης,ερωτηματα προκαλουν τοσο η σταση του Μιχαλη Χρυσοχοιδη,που εκεινη της εποχη ηταν υπουργος δημοσιας ταξης, ο οποιος δεν εκανε το παραμικρο ωστε να διαλευκανθει αμεσα η υποθεση, οσο και η σταση του τοτε πρωθυπουργου Γιωργου Παπανδρεου, ο οποιος δεν τοποθετηθηκε ποτε για την εν λογω δολοφονια 


-Τελος, πραγματικα απορουμε με ποια λογικη οι Ελληνικες Εισαγγελικες αρχες, ακομη και τωρα δεν εχουν εξετασει τον δολοφονο Δημητρη Μαμαλικοπουλο, ο οποιος εχει καταδικαστει σε 5 φορες ισοβια για την εν ψυχρω εκτελεση-συμβολαιο θανατου, επιχειρηματια στη Κυπρο και ειναι φυλακισμενος στη Κυπρο...μιας και ο τροπος εκτελεσης...μοιαζει σε εξαιρετικά μεγαλο ποσοστο με τον τροπο εκτελεσης του Σωκρατη Γκιολια.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ TROKTIKO


"ΦωναΖΩ" - Νικος Γκιολιας 

ΠΡΕΖΑ TV
19-7-2016

Δεν υπάρχουν σχόλια: