Κυριακή, Ιουλίου 24, 2016

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΧΩΝΙ: ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ: ΛΟΥΚΕΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΙΑ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ

Καθημερινή πρακτική αποτελεί, πλέον, για τηλε-δημοσιογράφους και πολιτικούς η διαστρέβλωση της πραγματικότητας.
 Οσα λέγονται για την πορεία της ανεργίας τον τελευταίο ενάµιση χρόνο επιβεβαιώνουν αυτή τη θέση. 

Τα τηλε-παράθυρα των πρωινών (κυρίως) εκποµπών έχουν µετατραπεί σε βήµα προπαγάνδας, µη λαµβάνοντας υπ' όψιν τους (ή αγνοώντας εσκεµµένα) τα επίσηµα στοιχεία. Οχι πως δεν τα γνωρίζουν (ορισµένοι δεν τα ψάχνουν καν), απλά προτιµούν να λασπολογούν και να τροµοκρατούν για δικό τους όφελος.

Ρεκόρ 16ετίας για την απασχόληση στην Ελλάδα
Σε πείσµα των... καταστροφολόγων στα τηλε-παράθυρα, η ανεργία συρρικνώνεται µήνα µε το µήνα. Κόντρα στις προβλέψεις και µέσα σε ένα δυσµενές οικονοµικό περιβάλλον, το 2015 και το 2016 το φαινόµενο δείχνει να αποκλιµακώνεται σύµφωνα µε την ΕΛΣΤΑΤ και τη Eurostat.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝ∆ΑΣ

Λιγότερα τα λουκέτα το 2016, λέει το ΕΕΑ

Μετά την εµβληµατική για εκείνους σηµαία της δήθεν αύξησης της ανεργίας, που τα επίσηµα στοιχεία διέλυσαν, αν και χρειάστηκαν µήνες επιµονής(!), τα στελέχη της αντιπολίτευσης ανέβασαν τη σηµαία της δήθεν έκρηξης στα λουκέτα! Εκατοντάδες βίντεο παρουσιάστηκαν για να περιγράψουν την «κατάρρευση» της αγοράς και την έκρηξη των λουκέτων. Oµως, τελικά, τα επίσηµα στοιχεία διέψευσαν και τα εκατοντάδες βίντεο και τις χιλιάδες αρλούµπες

Την προηγούµενη βδοµάδα, από το Επαγγελµατικό Επιµελητήριο Αθήνας δηµοσιεύθηκε ένα στοιχείο που εµφανίζει το πρόβληµα που έχουν όλα σχεδόν τα επίσηµα στοιχεία που δηµοσιεύονται τους τελευταίους µήνες. ∆εν συµβαδίζει καθόλου µε την τηλεοπτική πραγµατικότητα. Μα καθόλου.   
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΕΔΩ
http://www.toxwni.gr/xoni-apokleistika/item/118140-to-navagio-tis-propagandas-louketa-kai-anergia-meionontai

ΠΡΕΖΑ TV
24-7-2016

Δεν υπάρχουν σχόλια: