Σάββατο, Ιουλίου 30, 2016

ΣΚΑΙ. Η ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ… ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ! (ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ)

Το γεγονός ότι βρέθηκε ένας υπουργός, που τόλμησε να τα βάλει με τους καναλάρχες, είναι κάτι που δεν μπορεί να το δεχθεί… ένας Αλαφούζος. Και για αυτό ο Νίκος Παππάς έχει βρεθεί στο στόχαστρο του ΣΚΑΙ εδώ και πάρα πολύ καιρό.
Ο ΣΚΑΙ ήταν το κανάλι, που προσπάθησε να συνδέσει ευθέως τον Νίκο Παππά με το κύκλωμα των εκβιαστών, όταν αποκαλύφθηκε η δράση του τον περασμένο Μάρτιο, παρότι η αλήθεια ήταν παντελώς ανάποδη, ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΙ ήταν και πάλι αυτός, που πρωταγωνίστησε στη νέα συκοφαντία κατά του Νίκου Παππά, κατά την κατάθεσή του στην Εξεταστική της Βουλής για τα δάνεια των κομμάτων.
Μόνο, που αυτή τη φορά, ο Αλαφούζος μπερδεύτηκε! Νόμιζε ότι μιλάει στο κανάλι του, που νομίζει ότι μπορεί να λέει ό,τι του κατεβαίνει στο κεφάλι, και έριξε τη συκοφαντία του, χωρίς να υπολογίζει ότι έχει απέναντί του βουλευτές! Νόμιζε ο καημένος ότι έχει τους υπαλλήλους του, που δεν του αντιμιλούν ποτέ! Αυτή τη φορά, όμως, δεν ήταν έτσι. Και για αυτό αναγκάστηκε να υπαναχωρήσει ταπεινωμένος. Σε ζωντανή μετάδοση το είδε όλος ο ελληνικός λαός. Αυτή είναι η ποιότητα της ενημέρωσης, σήμερα. Συκοφαντία, χωρίς κανένα έλεγχο. Μεγαλύτερη απόδειξη από την εξευτελιστική προσωπική ήττα του Γιάννη Αλαφούζου ασφαλώς και δεν μπορεί να υπάρξει.
http://www.toxwni.gr/

ΠΡΕΖΑ TV
30-7-2016

Δεν υπάρχουν σχόλια: