Δευτέρα, Ιουλίου 25, 2016

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΝΔ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Θερμοκρασίες καύσωνα αναμένεται να δείξει ο πολιτικός υδράργυρος στη Βουλή αύριο, Τρίτη, καθώς στις 10:00 το πρωί αρχίζει η συζήτηση της πρότασης της ΝΔ για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής σχετικά με τη διερεύνηση των αιτιών επιβολής capital controls, της υπογραφής του τρίτου Μνημονίου και της ανάγκης νέας ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών.

Όπως σημειώνουν Τα Νέα, στο κείμενο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, το οποίο υπέγραψαν όλοι οι βουλευτές της ΝΔ, ζητείται και η διερεύνηση της ύπαρξης του περίφημου «plan Χ». 

Αν δηλαδή, το Μαξίμου απεργαζόταν παράλληλο σχέδιο για έξοδο της χώρας από το ευρώ, έκδοση παράλληλου νομίσματος, κούρεμα των ομολόγων που διακρατούσε η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και εισβολή στο Νομισματοκοπείο.
 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η συμπολίτευση δεν θα συναινέσει στο αίτημα για τη σύσταση της επιτροπής, αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι η συνεδρίαση δεν θα είναι εκρηκτική.

Η επιδίωξη της Συγγρού σε αυτή τη συζήτηση θα είναι να κλείσει τον κύκλο της επτάμηνης προεδρίας του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή, φέρνοντας την κυβέρνηση αντιμέτωπη με τις ευθύνες, τα λάθη και της παραλείψεις της. . in.gr
ΠΡΕΖΑ TV
25-7-2016

Δεν υπάρχουν σχόλια: