Πέμπτη, Αυγούστου 18, 2016

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕΤΑΞΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΡΕΤΑΝΟΥ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑ ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗΣ BHS ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ

O σερ Φίλιπ Γκριν, βρετανός επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης των BhS που πρόσφατα έβαλαν λουκέτο, αποφάσισε να περάσει τις καλοκαιρινές του διακοπές στην Ιθακή. 

Υπολόγισε όμως χωρίς έναν δημοσιογράφο, ο οποίος τον πολιορκούσε για να μάθει πώς αφού πτώχευσε, έχει χρήματα για τόση πολυτέλεια...

«Φύγε, θα πετάξω την κάμερα στη θάλασσα» απαντούσε ο Γκριν στις επίμονες ερωτήσεις του δημοσιογράφου. Ο τελευταίος κατάφερε να τον εντοπίσει στο Βαθύ.


Νωρίτερα, είχε προσπαθήσει να προσεγγίσει την πολυτελέστατη θαλαμηγό του, όμως, το προσωπικό της ασφάλειας του εκατομμυριούχου τού εξήγησε ότι ο σερ Φίλιπ Γκρίν δεν θέλει να μιλήσει στα Μέσα Ενημέρωσης. in.gr


ΠΡΕΖΑ TV
18-8-2016

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εδω και αν ταιριαζει η λαικη ρηση...'' τι τον κοιτατε και δεν τον βαρατε ''!!Που κακονικα,η Ελλαδα επρεπε να ηταν η χωρα ,που ολοι αυτοι οι ''κυριοι'' δεν θα τολμουσαν να πλησιασουν τα χωρικα της υδατα....οχι και να κατεβασουν το ποδι στην στερια!! Ολους αυτους τους ευαερους και ευηλιους επιχειρηματιες,που αφηνουν καποια ευρωπουλα οταν κατσουν να φανε με τις παρεες τους,και χαιρετε ο ταβερνιαρης.....αλλα μεχρι να ξαναναιβει στο κοτερο,εχει κλεψει απο τον ταβερνιαρη και τα γκαρσονια ,τους κοπους μιας ζωης!!