Δευτέρα, Αυγούστου 22, 2016

Αποφυλακίστηκε ο βαρυποινίτης Βασίλης Στεφανάκος - Ολα για καποιο λογο γινονται ;)

Ανοιξε η πόρτα του Κορυδαλλού για έναν από τους πιο γνωστούς κρατούμενους των φυλακών, τον Βασίλη Στεφανάκο, έπειτα από οκτώ χρόνια κράτησης. Ο Βασίλης Στεφανάκος αποφυλακίστηκε την περασμένη εβδομάδα κάνοντας χρήση του «νόμου Παρασκευόπουλου» για την αποσυμφόρηση των φυλακών (4322), ο οποίος προβλέπει υπό προϋποθέσεις αποφυλάκιση κρατουμένων.

Στον Βασίλη Σταεφανάκο έχει αποδοθεί, μεταξύ άλλων, αρχηγικός ρόλος στις δραστηριότητες ελληνικής μαφίας, αλλά και «σχέσεις συνεργασίας» με μέλη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς.

Ο Βασίλης Στεφανάκος είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 21 ετών και τριών μηνών για ηθική αυτουργία σε δολοφονία που διέπραξε τον Αύγουστο του 2006 ο Αλκέτ Ριζάι, αλλά και για την απόδραση Ριζάι και Παλαιοκώστα από τον Κορυδαλλό. 

Επιπλέον, του είχε επιβληθεί, τον Δεκέμβριο του 2006, κάθειρξη 14,5 ετών για εμπλοκή σε υποθέσεις προστασίας και λαθρεμπόριο.

Πρόσφατα, ο Βασίλης Στεαφανάκος είχε γίνει πρωτοσέλιδο καθώς του απέδιδαν επίθεση σε βάρος του Ακη Τσοχατζόπουλου μέσα στη φυλακή, κάτι που ο ίδιος διέψευσε κατηγορηματικά δηλώνοντας ότι προτίθεται να κινηθεί νομικά εναντίον της εφημερίδας που δημοσίευσε τις συγκεκριμένες πληροφορίες.in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: