Δευτέρα, Νοεμβρίου 14, 2016

Οι αναλυτές για την επίσκεψη Ομπάμα στην Ευρώπη

Όσο περνούν οι ώρες, τόσο βλέπουν το φως της δημοσιότητας λεπτομέρειες και ντοκουμέντα για την δράση των ακροδεξιών στοιχείων που έδρασαν το βράδυ της Κυριακής στο «Γ. Καραϊσκάκης»
Τελευταίο άκρως επιβαρυντικό στοιχείο για την «ελληνική» εξέδρα είναι η φωτογραφία που «ανέβηκε» στην ιστοσελίδα bljesak.info, η οποία διερωτάται «οι Τσέτνικ στο στάδιο Καραϊσκάκης»; 



Στη φωτογραφία απεικονίζεται ένας νεαρός να κρατάει μία σημαία των Τσέτνικ. Πρόκειται για μία σερβική εθνικιστική παραστρατιωτική οργάνωση που έδρασε πριν και κατά τη διάρκεια των Παγκοσμίων Πολέμων. Οι Τσέτνικ ήταν ορκισμένοι εχθροί των κομμουνιστών Παρτιζάνων του Τίτο και είχαν διωχθεί από το συγκεκριμένο καθεστώς της πρώην Γιουγκοσλαβίας. 
Η σημαία τους έχει την νεκροκεφαλή και στο σύνθημά τους αναφέρεται:  «Για τον βασιλιά και την πατρίδα, ελευθερία ή θάνατος». 

Αν συνυπολογίσουμε (και) το ελεεινό πανό που ανέβηκε για την Σρεμπρένιτσα, γίνεται εύκολα κατανοητό ότι η Ελλάδα κινδυνεύει με βαριά καμπάνα λόγω των ακροδεξιών στοιχείων που βρέθηκαν στις εξέδρες του «Γ. Καραϊσκάκης».  LEFT.GR

ΠΡΕΖΑ TV
14-11-2016

Δεν υπάρχουν σχόλια: