Τετάρτη, Δεκεμβρίου 21, 2016

ΒΕΡΟΛΙΝΟ: ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ. 100.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΙΣ ΑΜΡΙ

Ο 24χρονος Τυνήσιος Ανις Αμρί ταυτοποιήθηκε ως ο ύποπτος για εμπλοκή στο τρομοκρατικό χτύπημα με φορτηγό στο Βερολίνο, ανακοίνωσε το γραφείο της ομοσπονδιακής εισαγγελίας στη Γερμανία, επικηρύσσοντάς τον για 100.000 ευρώ.Ο Ανίς Αμρί έχει ύψος 1,78 μέτρο, είναι βάρους 75 κιλών, έχει μαύρα μάτια και μαύρα γυαλιά, ανέφερε ο εισαγγελέας στην ανακοίνωση του. "Ενδέχεται να είναι επικίνδυνος και οπλισμένος", τόνισε, προσθέτοντας ότι θα δοθεί αμοιβή ύψους 100.000 ευρώ σε όποιον παράσχει πληροφορίες για τον ύποπτο.

Παράλληλα μια πηγή ασφαλείας της Τυνησίας τόνισε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι οι αρχές της χώρας ανέκριναν την οικογένεια του υπόπτου.
Νωρίτερα, Ο υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας επιβεβαίωσε σήμερα ότι αναζητείται ένας νέος ύποπτος για το ρόλο που φέρεται να έπαιξε στην επίθεση με φορτηγό εναντίον πλήθους ανθρώπων σε χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου, μετά τις σχετικές πληροφορίες που μετέδωσαν πολλά ΜΜΕ της χώρας."Υπάρχει ένας νέος ύποπτος, αναζητάμε αυτόν τον ύποπτο" δήλωσε σε δημοσιογράφους από το Βερολίνο ο Τόμας ντε Μεζιέρ, ο οποίος πρόσθεσε ότι "έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης στη Γερμανία, καθώς επίσης και για το χώρο Σένγκεν, δηλαδή την Ευρώπη". news247.gr
ΠΡΕΖΑ TV
21-12-2016

Δεν υπάρχουν σχόλια: