Δευτέρα, Δεκεμβρίου 19, 2016

ΜΟΥΦΑ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ 60 ΘΕΣΕΙΣ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΤΗΣ ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τελικά είναι κάπως κατάντια ένας πρώην διευθυντής ραδιοφώνου και αρθρογράφος «έγκυρης» εφημερίδας να καταλήγει να γράφει στη φυλλάδα του Θ. Αναστασιάδη ρεπορτάζ για υποτιθέμενες «κλεμμένες» θέσεις πάρκινγκ από το γραφείο του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη.

Ο Β. Χιώτης, μετά τις γάτες των Ιμαλαΐων που γουργούριζαν στην αγκαλιά του και την ψευδή είδηση που διακίνησε για το ιδιόκτητο σπίτι του πρωθυπουργού, που δήθεν αγοράστηκε σε πλειστηριασμό, χθες έγραψε για 60 θέσεις που τάχα έκλεισε η Κ. Νοτοπούλου στο γραφείο της Θεσσαλονίκης.

Η αλήθεια είναι ότι ήδη όπως πάντα μπροστά στο υπουργείο οι θέσεις είναι δεσμευμένες, ενώ στο δρομάκι δίπλα (οδός Προξένων) κλήθηκαν να μην παρκάρουν τα Ι.Χ. μόνον όταν βρίσκεται ο πρωθυπουργός και η όποια συνοδεία του στη Θεσσαλονίκη. Οσο για τους υπαλλήλους του γραφείου, είναι μόνο ένας και κάποιοι μετακλητοί.


Ομως η φυλλάδα συνεπής όπως πάντα στον σεξισμό, στον ρατσισμό και στον ακροδεξιό λαϊκισμό έπιασε χθες... μαύρο «ταβάνι».

Ο εγκληματίας που διέφυγε στη Γερμανία έγινε «ο Αφγανός του Παρασκευόπουλου» η γυναίκα-στόχος ήταν η Κ. Νοτοπούλου, ενώ η υποτιθέμενη (ανώνυμη) ατάκα που άκουσε ο Τσίπρας στη Γερμανία ήταν «ή υπογράφεις τα πάντα ή άμα θες κάνε και εκλογές». Α.Ψ.
http://www.efsyn.gr/

ΠΡΕΖΑ TV
19-12-2016

Δεν υπάρχουν σχόλια: