Πέμπτη, Δεκεμβρίου 22, 2016

ΑΘΗΝΑ: ΕΙΔΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΔΙΑΣ ΓΙΑ ΝΕΕΣ "ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ"

Η αυξημένη επιφυλακή και οι συχνοί έλεγχοι των ομάδων ΔΙΑΣ στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων απέφερε καρπούς για το υπουργείο «Προστασίας του Πολίτη».

Όπως πληροφορηθήκαμε από νωρίτερα από αυτόπτη φίλ# της mpalothia, ομάδα ΔΙΑΣ απέτρεψε πιθανές στομαχικές ενοχλήσεις που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην παραγωγή μεγάλων ποσοτήτων μεθανίου και την πιθανή έκρηξη στις αποχετεύσεις στην περιοχή των Εξαρχείων (δηλαδή μια ακόμα βομβιστική ενέργεια που θα στρεφόταν ενάντια στις αρχές του κράτους που υπερασπίζονται και φρουρούν).

Για να περάσουμε στα γεγονότα:


Η ομάδα ΔΙΑΣ με άμεσο κίνδυνο της ζωής τους, σταμάτησαν σήμερα το μεσημέρι άτομο που κινούνταν επί της Καλλιδρομίου με ύποπτο περιεχόμενο μέσα σε διάφανη σακούλα. Αμέσως διαιστάνθηκαν τον κίνδυνο που κρυβόταν στη σακούλα και προχώρησαν σε ενδελεχή έλεγχο του περιεχομένου της, φροντίζοντας πάντα να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα αυτοπροστασίας τους.

Ο έλεγχος του περιεχομένου της σακούλας αμέσως τους απέδειξε πως ήταν σωστή η απόφαση τους καθώς εντός αυτής ανεβρέθηκαν: ζεστά τηγανιτά κεφτεδάκια, ζεστές τηγανιτές πατάτες πασπαλισμένες με ρίγανη, κρύα μαγιονέζα ως συνοδευτικό, και ένα πλαστικό διάφανο ποτήρι με κρύο καφέ με γάλα καθώς και ένα άκρως επικίνδυνο μεταλλικό πιρούνι.

Με άκρως υπολογισμένες και ορθά τοποθετημένες ερωτήσεις (όπως έχουν διδαχθεί από τους αμερικάνους ομολόγους τους και από ψυχαναλυτές της CIA), εξέτασαν το ύποπτο άτομο και το καθυστέρησαν τον απαραίτητο χρόνο που χρειαζόταν, ώστε όλο το περιεχόμενο της σακούλας να καταστεί ανενεργό και να μην αποτελεί κίνδυνο για την δημόσια ασφάλεια, μέσω της φυσιολογικής μεθόδου για να αποκτήσει ολόκληρο ομοιόμορφη θερμοκρασία, ή κοινώς άφησαν τα φαγητά να παγώσουν.

Γιατί όπως έχουν διδαχθεί στις αστυνομικές σχολές, η θερμική διαφορά των τροφίμων κατά την κατανάλωση τους, μπορεί να οδηγήσει σε απρόβλεπτες στομαχικές διαταραχές με απρόβλεπτες συνέπειες για το ήδη ταλαιπωρημένο δίκτυο αποχέτευσης του δήμου Αθηναίων.

Μέσω αυτής της μεθόδου και αφού ολοκλήρωσαν την διακριτική και δια πλαγίων ερωτήσεων, ανάκριση, με ήσυχη πλέον την συνείδηση τους πως απέτρεψαν μια πιθανή βομβιστική ενέργεια, επέτρεψαν στο άτομο να αποχωρήσει και να παραδώσει το περιεχόμενο της σακούλας προς κατανάλωση (αφού είχε ελεγχθεί και η ποιότητα και η φρεσκάδα των τροφίμων), ενώ οι ίδιοι συνέχισαν τους ελέγχους τους ώστε να διασφαλίσουν την κατανάλωση τροφίμων στην ενδεδειγμένη θερμοκρασία και την ομαλή λειτουργία των εντερικών συστημάτων των πολιτών όπως επίσης και του αποχετευτικού συστήματος της πόλης της Αθήνας.

Οι πληροφορίες ήρθαν στην mpalothia από αυτόπτη μάρτυρα του γεγονότος

Υποσημείωση της mpalothia: Το περιστατικό ΕΙΝΑΙ πραγματικό και συνέβη σήμερα στην Καλλιδρομίου στα Εξάρχεια. Το ότι αποδίδεται ως τρολιά δεν μειώνει το γεγονός. 

http://mpalothia.net/

ΠΡΕΖΑ TV
22-12-2016

Δεν υπάρχουν σχόλια: