Πέμπτη, Δεκεμβρίου 29, 2016

ΚΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΥΝΕΒΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ..ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΚΑΙ ΔΩΡΕΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΒΙΤΡΙΟΛΙ

ΑΘΛΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΚΟΥΝΕΒΑ ΑΠΟ TROLLS ΤΗΣ ΝΔ KAI ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΑ ΜΜΕ
«Πάνω από 340.000 ευρώ οι καταθέσεις της Κωνσταντίνας Κούνεβα» γράφει η Athens Voice και το κάνει και ξεχωριστό θέμα στο site της.

Προφανώς της φάνηκε παράδοξο το γεγονός και είπε να το τονίσει, να μην ασχολείται και αυτή μόνο με το νέο... look των ναζιστών.
Τι κι αν «το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων της προέρχεται από δωρεές» όπως αναφέρει και το ίδιο το free press, οι εντυπώσεις μένουν. 


Και συμπληρώνονται θα έλεγα εγώ από δημοσιογράφους όπως ο Γιάννης Λοβέρδος.


Αν το έψαχναν λίγο περισσότερο βέβαια όλοι αυτοί, αν ήθελαν να το ψάξουν, θα έβλεπαν πως το 2013 επιδικάστηκε στην Κωνσταντίνα Κούνεβα αποζημίωση 250 χιλιάδων ευρώ για την επίθεση που δέχτηκε με το βιτριόλι... Εκ των οποίων τα 80 χιλιάδες θα δίνονταν άμεσα. 

Βέβαια το εφετείο αργότερα ανέτρεψε την απόφαση αυτή. Και περιμένουμε. 

Είδατε; Με τέτοια πολιτική τύφλωση, ειδικά νεοφιλελεύθερης, ξεχνάς τι σημαίνει ανθρωπιά. Έλα τώρα, λίγο οξύ στο πρόσωπο της έριξαν, τι έγινε; Σημασία έχουν οι καταθέσεις της! Στο εξωτερικό! Σημασία έχει πως είναι ΣΥΡΙΖΑ.

Αλλιώς ξεκίνησε η Athens Voice και αλλιώς καταλήγει. Απανθρωπιά. 

Δημήτρης Κανελλόπουλος 
http://www.efsyn.gr/

...................................................

«Κάποια ΜΜΕ προσποιούνται ότι αγνοούν το μεγάλο κίνημα αλληλεγγύης για να κρατηθώ στη ζωή», τονίζει η Κωνσταντίνα Κούνεβα σε δήλωσή της, με αφορμή δημοσιεύματα μερίδας των ΜΜΕ για το πόθεν έσχες της.Η ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «οκτώ χρόνια ακριβώς μετά τη δολοφονική επίθεση εναντίον μου, τον Δεκέμβρη του 2008, για λόγους που η ελληνική κοινωνία γνωρίζει πολύ καλά, ορισμένα ΜΜΕ επιχειρούν να πείσουν την κοινή γνώμη ότι τα χρήματα που προσέφεραν χιλιάδες άνθρωποι για να κρατηθώ στη ζωή είναι προϊόν ύποπτου πλουτισμού».
Οκτώ χρόνια μετά τη δολοφονική επίθεση εναντίον μου, ορισμένα ΜΜΕ επιχειρούν να πείσουν την κοινή γνώμη ότι τα χρήματα που προσέφεραν χιλιάδες άνθρωποι για να κρατηθώ στη ζωή είναι προϊόν ύποπτου πλουτισμού

Εξηγεί ειδικότερα, ότι η δήλωση του πόθεν έσχες της και όσα εμπεριέχονται σ’ αυτήν ως «καταθέσεις από δωρεές» «είναι το απόσταγμα του μεγάλου κινήματος αλληλεγγύης, που εκφράστηκε ηθικά αλλά και υλικά, για να μπορέσω ξαναβρώ τη φωνή μου, να ανακτήσω λίγη από την όρασή μου, να σταθώ ξανά στα πόδια μου».
Είναι το απόσταγμα του μεγάλου κινήματος αλληλεγγύης, που εκφράστηκε ηθικά αλλά και υλικά, για να μπορέσω ξαναβρώ τη φωνή μου, να ανακτήσω λίγη από την όρασή μου, να σταθώ ξανά στα πόδια μου

«Είναι τα χρήματα», προσθέτει, «που μαζεύτηκαν ευρώ το ευρώ από απλούς αλλά και επώνυμους πολίτες, από συλλογικότητες και συνδικάτα απ’ την Ελλάδα κι όλο τον κόσμο». Επισημαίνει ότι χάρη σ’ αυτά τα χρήματα υποβλήθηκε και θα συνεχίζει να υποβάλλεται σε δεκάδες χειρουργικές επεμβάσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ώστε να επουλώσει κάπως τα τραύματα από την επίθεση που δέχθηκε, όπως υπογραμμίζει, ως μια μετανάστρια, συνδικαλίστρια και γυναίκα που προσπάθησε να αναδείξει τα προβλήματα και τη σκληρή εκμετάλλευση των εργαζομένων στον κλάδο καθαρισμού.
Θλίβομαι βαθύτατα για το γεγονός ότι αυτή η θαυμαστή αλληλεγγύη του κόσμου όχι μόνο αποκρύπτεται από ορισμένα ΜΜΕ

«Θλίβομαι βαθύτατα για το γεγονός ότι αυτή η θαυμαστή αλληλεγγύη του κόσμου όχι μόνο αποκρύπτεται από ορισμένα ΜΜΕ, που προσποιούνται ότι εκπλήσσονται από τη δήλωση πόθεν έσχες μου, αλλά και επιχειρείται να χρησιμοποιηθεί ως μέσο ηθικής απαξίωσης των αγώνων, του συνδικαλισμού, της Αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ», τονίζει η κ. Κούνεβα.
Η επίθεση με βιτριόλι
Για την ιστορία και επειδή καλό είναι να θυμόμαστε τα γεγονότα, τα μεσάνυχτα της 22ας Δεκεμβρίου 2008 και καθώς επέστρεφε σπίτι, από την εργασία της, άγνωστοι έριξαν το καυστικό υγρό στο πρόσωπο και στο στόμα στην Κωνσταντίνα Κούνεβα, με αποτέλεσμα να χάσει την όρασή της από το ένα μάτι, να αντιμετωπίζει προβλήματα στην ομιλία και να έχει σοβαρά εγκαύματα.
Η κ. Κούνεβα πολύ καιρό πριν το περιστατικό, δεχόταν απειλητικά τηλεφωνήματα για τη ζωή της, εξαιτίας του αγώνα της για τα δικαιώματα των εργαζόμενων γυναικών στις εταιρείες καθαρισμού. Η επίθεση στην Κωνσταντίνα Κούνεβα δημιούργησε ένα κύμα συμπαράστασης στην ελληνική κοινωνία, με διαδηλώσεις και εκδηλώσεις υποστήριξης. 

http://news247.gr/

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΩΡΗΤΩΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ.....
ΤΙ ΠΟΙΟ ΑΠΛΟ.........

Ανώνυμος είπε...

Ε ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ , ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΔΩΡΕΑ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Β. ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ (ΕΥΡΩ ΕΥΡΩ) ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΕΙ.......

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΤΕ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

Ωραία, βρήκαν 300 χιλιάρικα της Κούνεβας. Εγώ σου λέω θα πρεπε να ντρέπεται ,ok, πάσο, πάσο.
Πες μου τώρα εσύ τι γίνεται με τον ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ mainstream βουλευτή:
1) Παίζει να έχει κάτω από εκατομμύριο έξω; ΟΧΙ
2) Τα μάζεψε από δωρεές; ΟΧΙ
3) Μα τουλάχιστον δεν τα έβγαλε με τον ιδρώτα του; ΟΧΙ
4) Τα πιο πολλά έστω τα έχει δηλώσει; ΟΧΙ Δηλ δεν πλήρωσε φόρο; ΟΧΙ ΦΠΑ; ΟΧΙ.
5) Μήπως και τα πιο πολλά από αυτά είναι από παράνομες δραστηριότητες και τα έχει ξεπλύνει με δωρεές και ποδόσφαιρα; ΝΑΙ
6) Και μήπως είναι μάταιο να τους βρεί η δικαιοσύνη γιατί ούτως ή άλλως αθωώνονται για πλάκα; ΝΑΙ
7) Μήπως ούτε καν θα ασχοληθούν τα μέσα μ αυτούς και δεν θα μάθεις ποτέ τίποτα; ΝΑΙ
8) Μήπως καλύτερα να στοχοποιηθεί η Κούνεβα; ΝΑΑΑΙΙΙ!