Δευτέρα, Δεκεμβρίου 19, 2016

GOLDMAN SACHS: «ΟΥΡΑΓΟΙ» ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

«Ουραγοί» στην εφαρμογή των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων είναι η Ελλάδα και η Ιταλία, σύμφωνα με έκθεση της Goldman Sachs για την πορεία της ευρωπαϊκής οικονομίας.
«Οι χώρες της Ευρωζώνης απέχουν πολύ από το επιθυμητό αποτέλεσμα» αναφέρει μεταξύ άλλων, η αμερικανική επενδυτική τράπεζα, επικρίνοντας τις επιδόσεις των κρατών - μελών στην εφαρμογή των αναγκαίων διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων. 

Παρά την «ορισμένη πρόοδο» σε μερικούς τομείς της οικονομίας, όπως η βελτίωση των συνθηκών έναρξης μίας επιχείρησης, η Goldman Sachs καθιστά σαφές ότι «πρέπει να καταβληθεί αρκετή προσπάθεια ακόμη, προκειμένου οι φιλο-αναπτυξιακές πολιτικές να “εγκαθιδρυθούν” σε πανευρωπαϊκό επίπεδο».
Με βάση τα ευρήματα της μελέτης, οι πλουσιότερες οικονομίες τείνουν να διαθέτουν πιο φιλο-επιχειρηματικά οικονομικά περιβάλλοντα, ενώ αντίθετα, Ελλάδα και Ιταλία «πρέπει να κάνουν την περισσότερη δουλειά».
naftemporiki.gr 

ΠΡΕΖΑ TV
19-12-2016

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ...ΕΦΕΡΕ ΛΥΚΟΦΟΣ ΚΑΙ ΜΑΒΡΗ ΚΑΤΑΧΝΙΑ ... $$$$....ΕΥΡΟ ..ΤΑ ΡΕΣΤΑ ...ΚΑΙ ΕΡΩΤΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ..ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ PULANDBEAR.