Τετάρτη, Ιανουαρίου 04, 2017

ΦΑΚΕΛΟΣ ΣΩΡΡΑ : ΠΩΣ ΜΕ ΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ 600 ΔΙΣ. ΕΧΤΙΣΕ ΕΝΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΜΟΡΦΩΜΑ

Ο Αρτέμης Σώρρας έκανε την εμφάνισή του τα πρώτα χρόνια μετά την κρίση και την είσοδο της Ελλάδας στο μνημόνιο, προσπαθώντας να παρουσιαστεί ως «εθνοσωτήρας» που θα απαλλάξει υποτίθεται τη χώρα από το χρέος της.

Πρώτα επικαλούμενος την περιβόητη θεωρία της «Τράπεζας της Ανατολής» και στη συνέχεια επιχειρώντας να εμφανιστεί ως κάτοχος «εξακοσίων δισ. σε ομόλογα» που θα έδινε στην ελληνική κυβέρνηση για την αποπληρωμή του χρέους.

Και φυσικά ο παντελώς άγνωστος τότε Σώρρας, που παρουσιαζόταν ως πλούσιος ομογενής από την Αμερική, εκμεταλλεύτηκε τα μικρά κανάλια της ελληνικής trash TV που προθυμοποιήθηκαν αμέσως να τον προβάλουν, καθώς επίσης και το διαδίκτυο προκειμένου να αποκτήσει ακροατήριο, θυμίζοντας «τηλε-ευαγγελιστή».

 --------------- ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ --------------------------
ΣΕ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ
http://prezatv.blogspot.gr/2017/03/8.html

ΑΦΡΑΓΚΟΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

http://prezatv.blogspot.gr/2017/03/blog-post_273.html

------------------------------------------------------------------------

Τα επόμενα χρόνια έγινε βέβαια ξεκάθαρο ότι ήθελε να διεκδικήσει τη δική του θέση στον εθνολαϊκιστικό χώρο της Ακροδεξιάς, με τη δημιουργία ενός μορφώματος που αποκαλεί «Ελλήνων Συνέλευσις» και το οποίο, σύμφωνα με το καταστατικό του, έχει τη μορφή Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης.

Επειτα άρχισε να ανοίγει γραφεία ανά την Ελλάδα και να πραγματοποιεί ορκωμοσίες μελών που παραπέμπουν σε σέκτα.

Τα νέα μέλη ορκίζονται στον Δία και στους «12 Ολύμπιους Θεούς δημιουργούς μας» (!), επαναλαμβάνοντας φράση φράση τον «ιερό όρκο του πολεμιστή» που απαγγέλλει πάντα κάποιος εκφωνητής.

«Ορκίζομαι υπακοή στα ελλάνια αξιακά πρωτόκολλα και στον πολέμαρχο και στον ιερό σκοπό και σχέδιο που εκπροσωπεί», λένε ανάμεσα σε πολλά ακόμα παρόμοια, ενώ ορκίζονται μάλιστα «όλος ο κυτταρικός ιστός του σώματός μου να διαλυθεί εις τα εξ ων συνετέθη» εάν παραβούν τον όρκο αυτό.

Υπάρχουν αρκετά βίντεο που καταγράφουν τις ορκωμοσίες αυτές και κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, ενώ έντονες αντιδράσεις είχε προκαλέσει τον περασμένο Αύγουστο η ορκωμοσία που πραγματοποίησε ο Σώρρας στον χώρο της αρχαίας Ολυμπίας.

Τη δημόσια κατακραυγή προκάλεσαν βέβαια και οι ρατσιστικές δηλώσεις του για τα άτομα με αναπηρία και τους παραολυμπιονίκες τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν έλεγε:


«είναι ύβρις για τους ολύμπιους αγώνες να βλέπεις τους ανάπηρους όλους και να κάνουν παραολυμπιάδα.

»Αυτό είναι μεγάλη προσβολή για τον άνθρωπο γιατί σήμερα τα υβρίδια και όλα αυτά τα ζώα φτιάχνουν τον πλανήτη των αναπήρων!

»Τι δουλειά έχει λοιπόν ένας ανάπηρος να κάνει παραολυμπιακή; Πρέπει να γνωρίζετε ότι δώσανε 2.800 μετάλλια σε ανάπηρους και 1.700 σε κανονικούς ανθρώπους».

Την ίδια ώρα, όπως είδαμε κατά την ομιλία του στην Τρίπολη τον Αύγουστο, ο Σώρρας εξακολουθεί να επιχειρεί να εκμεταλλευτεί την οικονομική δυσχέρεια των πολιτών, προκειμένου να διευρύνει το ακροατήριό του, επιμένοντας να τάζει τα περίφημα «χρήματα» που υποτίθεται ότι θα ξεχρέωναν το ελληνικό κράτος.   
Γιάννης Μπασκάκης
http://www.efsyn.gr/arthro/pos-me-600-dis-aera-ehtise-ena-akrodexio-morfoma
..............................................


Το φαινόμενο Σώρρας

Δεν είναι ούτε αθώα ούτε και τόσο γνωστή η ιστορία με το φαινόμενο Σώρρας και τους οπαδούς του. Τα γράφουμε σήμερα στην εφημερίδα μας.

Δεν είναι αθώα όλα αυτά τα δήθεν επιστημονικά και νομικά της οργάνωσής του -«Ελλήνων Συνέλευσις»-, ούτε βέβαια οι μαζικές αποστολές και καταθέσεις εξωδίκων των πιστών της «νέα θρησκείας» του Σώρρα στις εφορίες, στις τράπεζες και στο δημόσιο σύστημα Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Αντί να διακανονίζουν τα χρέη τους, αξιοποιώντας τις σχετικές διευκολύνσεις του νόμου, ορισμένες εκατοντάδες πολίτες πείθονται εντέχνως ότι αρκεί να γίνουν συνδρομητές στο «μαγαζί» του Αρτέμη Σώρρα και να «μηνύουν» όποιον βρουν μπροστά τους, καθώς (νομίζουν) πως έχουν την κάλυψη των 600 δισ. που, δήθεν, διαθέτει ο γενναιόδωρος επικεφαλής τους.

Λίγοι γνωρίζουν επίσης τα ακόμα πιο τραγικά -για τους θεσμούς της χώρας μας- δεδομένα της υπόθεσης.

Πρώτον, το Η' Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών από το 2013 έχει αποφανθεί ότι «ουδόλως αποδείχθηκε η ανυπαρξία του ανωτέρω χρηματικού ποσού ή η πλαστότητα των τίτλων που το ενσωματώνουν» και «εξάλλου, ουδέποτε υπήρξε πρόθεση των κατηγορουμένων να προκαλέσουν σύγχυση στην κοινή γνώμη, παρά τούτοι κινήθηκαν αποκλειστικά από αγαθά κίνητρα και, συγκεκριμένα, ωθούμενοι από την επιθυμία τους να βοηθήσουν το κράτος».

Και δεύτερον, και πολύ πιο φρέσκο, είναι ότι εισαγγελέας της βόρειας Ελλάδας διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας σε βάρος επικεφαλής ασφαλιστικού ταμείου (του Δημοσίου) επειδή ο τελευταίος αρνήθηκε να δεχτεί τις αιτήσεις ασφαλισμένων  που ζητούσαν συμψηφισμό των οφειλών τους με … ομόλογα του τρισεκατομμυριούχου Σώρρα!

Δεν είναι καθόλου για γέλια η υπόθεση και η κυβέρνηση έχει ευθύνη όταν διασύρεται το κράτος (και κυρίως η δικαιοσύνη).
Δημήτρης Τρίμης
http://www.efsyn.gr/arthro/fainomeno-sorras

............

Το έγκλημα, η οργάνωση και τα... μαντζούνια
Yψηλόβαθμο στέλεχος της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευσις», του πολιτικού φορέα που έχει ιδρύσει ο Αρτέμης Σώρρας, είναι ο φερόμενος ως δράστης της στυγερής δολοφονίας της παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα στη Λαμία.

Ο Χρήστος Μπαλαντίνας είχε μάλιστα συχνότατη παρουσία και στην Κρήτη, ως κεντρικός ομιλητής σε εκδηλώσεις που διοργάνωναν οι τοπικοί πυρήνες της οργάνωσης σε Ηράκλειο, Ρέθυμνο και Λασίθι.

Μετά τον Κρητικό γιατρό Μανώλη Λαμπράκη, είναι το δεύτερο στέλεχος της οργάνωσης που συλλαμβάνεται με βαρύ κατηγορητήριο.

Αναζητώντας στοιχεία για την οργανωτική δράση του Χρήστου Μπαλαντίνα μέσω των ανακοινώσεων του ίδιου αλλά και των τοπικών φορέων της «Ελλήνων Συνέλευσις», τον βρίσκουμε τουλάχιστον τέσσερις φορές στο νησί το τελευταίο διάστημα, και μάλιστα ως εισηγητή σε συγκεντρώσεις με αρκετά μεγάλη συμμετοχή πολιτών 
Φωτογραφίες από συμμετοχή του σε πάνελ εκδήλωσης στο Ηράκλειο έχει ανεβάσει ο ίδιος στον λογαριασμό του στο facebook πριν από περίπου δύο μήνες, στις 25 Οκτωβρίου, με την ένδειξη ότι πρόκειται για εκδήλωση στο Ηράκλειο, αλλά χωρίς να προσδιορίζει αν η ημερομηνία της εκδήλωσης συμπίπτει με τη δημοσίευση των φωτογραφιών.

Νωρίτερα, στις 27 Ιουλίου του 2016, ήταν από τους οργανωτές της ομιλίας του Αρτέμη Σώρρα στην πλατεία Ελευθερίας, έχοντας αναλάβει και το έργο της live μετάδοσης μέσω internet, ενώ ήταν από τους «πιστούς συνεργάτες», τους οποίους ο Σώρρας ανέβασε στο πάνελ μετά το πέρας της εκδήλωσης ευχαριστώντας τους για τη συνεισφορά τους.

Στις 15 Ιανουαρίου του 2016 ο Μπαλαντίνας μαζί με τον Γιάννη Καλογερόπουλο, επίσης πρωτοκλασάτο στέλεχος της οργάνωσης, βρέθηκαν στο Επιμελητήριο Λασιθίου σε αντίστοιχη ενημερωτική εκδήλωση, η οποία ολοκληρώθηκε με την... «ορκωμοσία» των παρευρισκομένων.

Τον «όρκο του πολεμιστή» διάβαζε αποσπασματικά ο Καλογερόπουλος και επαναλάμβαναν οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση, διαδικασία που αποτελεί τυπικό τελετουργικό στο τέλος κάθε αντίστοιχης εκδήλωσης της οργάνωσης.

Μεταξύ άλλων, οι συγκεντρωμένοι ορκίζονται «στη συμπαντική συνειδητότητα και νομοτέλεια ως μονάδα στην ένωση όλων των ιερών ψυχών όπου η δύναμή τους είναι το κοσμικό πυρ».

Ο Χρήστος Μπαλαντίνας και ο Γιάννης Καλογερόπουλος βρέθηκαν πριν από δυόμισι χρόνια στο Ρέθυμνο εγκαινιάζοντας τα γραφεία της δημοτικής παράταξης «Ελεύθερο Ρέθυμνο» του Στέλιου Πετράκη, με ευθεία αναφορά στον Αρτέμη Σώρρα.

Ο επικεφαλής της, Στέλιος Πετράκης, ακολουθώντας τα πρότυπα Σώρρα, διαίρεσε τα 2,3 τρισ. που υπόσχεται ο Σώρρας σε όλους τους δήμους της Ελλάδας και της Κύπρου και κατέβηκε με προεκλογικό πρόγραμμα 7 δισ. (!) για τον Δήμο Ρεθύμνου.

Αν και πολλοί γέλασαν τότε, ο ίδιος κατάφερε να εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος, αποτελώντας μάλλον τον μοναδικό μέχρι σήμερα «θεσμικό» εκπρόσωπο του συγκεκριμένου μορφώματος πανελλαδικά.

Στην πρόσφατη επεισοδιακή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ρεθύμνου για το θέμα της φιλοξενίας προσφύγων στην Κρήτη, ο Στέλιος Πετράκης πρωτοστάτησε στη ρητορική κατά της έλευσης των κατατρεγμένων στο νησί, ενώ την ίδια στιγμή έξω από το δημαρχείο λάμβαναν χώρα σοβαρά επεισόδια στη συγκέντρωση που είχαν προγραμματίσει ακροδεξιοί της πόλης.

Οι φωτογραφίες του Πετράκη με τον Μπαλαντίνα και τον Καλογερόπουλο κοσμούν ακόμα τις ιστοσελίδες της οργάνωσης με πλούσιο φωτορεπορτάζ από τις εκδηλώσεις των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου.

Τις ημέρες εκείνες μάλιστα οι δύο εκπρόσωποι της «Ελλήνων Συνέλευσις» είχαν δώσει συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού «Κρητόραμα».

Η σχέση με τον Καλογερόπουλο

Οι Μπαλαντίνας και Καλογερόπουλος αποτελούν ιδιαίτερα επιτυχημένο ζεύγος ομιλητών, αφού από κοινού έχουν παρευρεθεί σε δεκάδες εκδηλώσεις του φορέα σε όλη την Ελλάδα, αποτελώντας δύο από τους καλύτερους πρεσβευτές των ιδεών του Αρτέμη Σώρρα για τη λύση του οικονομικού προβλήματος της Ελλάδας και των «αυτόχθονων» κατοίκων της.

Ωστόσο, η καλή συνεργασία τους φαίνεται να διαταράσσεται απότομα και με περίεργο τρόπο λίγες ώρες πριν από τη δολοφονία της παιδοψυχιάτρου από τη Λαμία.

Στις 27 Δεκεμβρίου, ο Καλογερόπουλος με ανάρτησή του στο facebook αποκαλύπτει πως ο Μπαλαντίνας πουλάει «προϊόντα - σκευάσματα - έλαια» και καλεί όλα τα μέλη της «Ελλήνων Συνέλευσις» να αναφέρουν στην οργάνωση τα είδη που αγόρασαν και τα ποσά των αγορών. Ο ίδιος ανακοινώνει μάλιστα πως διεξάγεται έρευνα από τον κεντρικό οργανισμό της «Ελλήνων Συνέλευσις» για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Το βράδυ της ίδιας μέρας ο Μπαλαντίνας μετέβη στο σπίτι της παιδοψυχιάτρου, η οποία ήταν επίσης ενεργό μέλος της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευσις» και με την οποία εικάζεται πως διατηρούσε σχέση.

Την επόμενη μέρα, 28/12, τη βρήκε νεκρή στο σπίτι της ο αδελφός της με τουλάχιστον δεκαπέντε μαχαιριές.

Ακολούθησαν αρκετές παραληρηματικού τύπου αναρτήσεις του φερόμενου ως δράστη στο facebook, στις οποίες έγραφε ότι δεν έχει καταλάβει τι έχει συμβεί, ότι κατέφυγε σε μοναστήρι, ότι του επιτέθηκαν και ξύπνησε γυμνός έξω από το σπίτι της παιδοψυχιάτρου, ότι του την έχουν στημένη για να τον καθαιρέσουν από αρχηγό της οργάνωσης στη Λαμία κ.λπ.

Μεταξύ των αναρτήσεών του υπάρχει και μία που απαντά και στον Καλογερόπουλο, λέγοντας ότι είχε δώσει και στον ίδιο διάφορα σκευάσματα, τα οποία έφτιαχνε μόνος του από φυσικά προϊόντα και διέθετε δωρεάν χωρίς ποτέ να πληρωθεί (τον ισχυρισμό αυτό επιβεβαιώνουν και αρκετοί χρήστες απαντώντας στην αρχική καταγγελία του Καλογερόπουλου).

Απαντώντας στις καταγγελίες Καλογερόπουλου ο Μπαλαντίνας, στην ίδια ανάρτηση μετά τον φόνο της παιδοψυχιάτρου, απειλεί εμμέσως τον πρώην συνοδοιπόρο του: «...σας περιμένω βρωμιάρηδες σας ξέρω και σας παρακολουθώ χρόνια τώρα βρωμιάρη γιατί νομίζεις γύριζα μαζί σου όλη την Ελλάδα για να σε βλέπω και εσένα και τα παιδιά σου...».

Ο Μπαλαντίνας συνελήφθη τελικά στις 30/12 και φέρεται να έχει ομολογήσει την πράξη του.

Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα μετά την προθεσμία που ζήτησε και έλαβε ο δικηγόρος του.

Τον αθωώνει ο Σώρρας

Θέση για τα γεγονότα πήρε και ο ίδιος ο Αρτέμης Σώρρας με ανάρτησή του στο facebook (η οποία ωστόσο τις τελευταίες ώρες έχει κατέβει από τους τουλάχιστον έξι λογαριασμούς που διατηρεί ο ίδιος).

Ο Σώρρας προσπαθεί να αποκηρύξει τον Μπαλαντίνα, ανακοινώνοντας και ο ίδιος πως όντως έχει πουλήσει «μαντζούνια και σκευάσματα αρκετών χιλιάδων ευρώ» σε μέλη της οργάνωσης.

Ωστόσο, προχωρά και σε μια εκτίμηση πως, αν και έχει κάνει πολύ κακό στην οργάνωση, εντούτοις «δεν είναι δολοφόνος», αναφέροντας επί λέξει (χωρίς σημεία στίξης και πάντα με κεφαλαία όπως γράφουν τα μέλη της οργάνωσης):

«ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΟΑ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ [ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΑΝΟΗΤΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΗΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ] ΑΛΛΟΙ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΑΦΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΦΥΓΕ Ο Χ.ΜΠ.».

Στον εισαγγελέα ακόμη ένα στέλεχος της οργάνωσης

Κατά σύμπτωση, χθες 3 Ιανουαρίου επρόκειτο να περάσει το κατώφλι του εισαγγελέα στη Νέα Υόρκη και το δεύτερο υψηλόβαθμο στέλεχος της οργάνωσης Σώρρα που έχει συλληφθεί με βαρύτατες κατηγορίες.

Ο άλλοτε «υπαρχηγός» του Σώρρα, Κρητικός γιατρός Μανώλης Λαμπράκης, συνελήφθη την 1η Δεκεμβρίου από την αστυνομία της Νέας Υόρκης κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών χαπιών καθώς βρέθηκε να έχει συνταγογραφήσει συνολικά 2,4 εκατ. χάπια οξυκωδόνης, σε περίοδο 5 ετών.

Ο Λαμπράκης έχει αφεθεί προσωρινά ελεύθερος, με προσωπική εγγύηση 500.000 δολαρίων (καταβληθέντα 20.000).

Για τον τελευταίο μήνα τού έχει επιβληθεί περιορισμός μετακινήσεων μόνο στη Νότια και Ανατολική Περιφέρεια της Νέας Υόρκης, υποχρεώθηκε να παραδώσει τα ταξιδιωτικά του έγγραφα και να φορά ένα ηλεκτρονικό βραχιόλι με οθόνη.

Επίσης του απαγορεύτηκε να συνταγογραφεί οποιαδήποτε παραισθησιογόνο ουσία.

Εν τω μεταξύ, ο Χρήστος Μπαλαντίνας ζήτησε χθες και πήρε νέα προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί σήμερα.

Οδηγήθηκε συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης και του συνηγόρου του στα δικαστήρια της Λαμίας νωρίς το μεσημέρι, όπου παρέμεινε για λίγα μόλις λεπτά.

Κατά τη διάρκεια της προσέλευσης και της αποχώρησής του ήταν αμίλητος, ενώ το αίτημα για νέα προθεσμία ζητήθηκε από τον συνήγορό που επικαλέστηκε νέα στοιχεία στη δικογραφία αλλά και έλλειψη χρόνου για να μελετήσει τον φάκελο.

Επίθεση στον Δικηγορικό Σύλλογο Ηρακλείου

Σε μηνυτήρια αναφορά προς την Εισαγγελία Ηρακλείου προχώρησε πρόσφατα ο Δικηγορικός Σύλλογος Ηρακλείου (ΔΣΗ) προσπαθώντας να προειδοποιήσει για την εξαπάτηση πολιτών, καθώς έχει διαπιστωθεί πως κατατίθενται δεκάδες τυποποιημένα εξώδικα στις εφορίες του νησιού από πολίτες που αρνούνται να πληρώσουν τις οφειλές τους ζητώντας από το κράτος να τα εισπράξει από τα 600 δισ. που έχει καταθέσει ο Σώρρας υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου.

Με δηλώσεις στις 7 Οκτωβρίου στην «Εφ.Συν.» ο πρόεδρος του ΔΣΗ Αρης Ροζάκης είχε προειδοποιήσει πως: 

«Τα έγγραφα αυτά δεν έχουν καμία νομική ισχύ και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να ανακόψουν αναγκαστικά μέτρα, κατασχέσεις ή ό,τι άλλο προβλέπει ο νόμος για τις οφειλές προς το Δημόσιο. Υπάρχει κίνδυνος χιλιάδες πολίτες σε όλη τη χώρα να βρεθούν προ δυσάρεστων τετελεσμένων αν στηριχθούν στη δήλωση αντί να κάνουν τις σχετικές ρυθμίσεις χρεών».

Για την κίνησή του αυτή ο Δικηγορικός Σύλλογος Ηρακλείου έχει γίνει αποδέκτης εκατοντάδων υβριστικών μηνυμάτων σε ιστοσελίδες της «Ελλήνων Συνέλευσις» και κοινωνικά δίκτυα από οπαδούς του Αρτέμη Σώρρα.

Το σύνθημα για τις επιθέσεις στον Σύλλογο έδωσε ο ίδιος ο αρχηγός με δήλωσή του στις 15 Οκτωβρίου, στην οποία μεταξύ άλλων περιλαμβάνονταν και οι εξής εύγλωττες φράσεις:

«ΡΕ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΓΕΛΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΤΟΥΤΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ????? ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΑΤΕ ?????????? ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ ΡΕ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΜΗΝΥΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΞΕΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΑΣ ??????????????????? ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΝΟΜΟΣ ΡΕ ΖΩΑΑΑΑΑΑ??????????ΕΕΕΕΕ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΘΑ ΔΙΕΤΑΖΑ ΑΜΕΣΩΣ ΕΝΤΑΞΗ ΣΕ ΚΛΙΝΙΚΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΝΟΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΜΜΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΩΡΡΙΑΣΗ».


Μάριος Διονέλλης
http://www.efsyn.gr/ 

..................

Δολοφονία Κουμπούρα: 'Μου ζήτησε να χωρίσουμε, θόλωσα και τη σκότωσα'
Προφυλακιστέος κρίθηκε με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 39χρονος που κατηγορείται ότι δολοφόνησε με μέχρι τη Θώμη Κουμπούρα στο σπίτι της στη Λαμία πριν μια εβδομάδα.

Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι διατηρούσε ερωτικό δεσμό με την παιδοψυχίατρο και μόλις εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν εκείνος θόλωσε και την δολοφόνησε.
"Τα παλικάρια τα θυμούνται όλα! Είμαι ο Κώστας ο Κουμπούρας... είσαι κότα, ρε. Ομολόγησε και πες την αλήθεια", φώναζε στον 39χρονο, όταν έβγαινε από το Δικαστικό Μέγαρο Λαμίας, ο αδελφός του θύματος.
Αμέσως μετά, τα αδέλφια της Θώμης Κουμπούρα μίλησαν για την απόφαση των δικαστικών λειτουργών, υπέρ της προφυλάκισης του κατηγορουμένου.
Υπενθυμίζεται, πως πέρα από το DNA που ταυτοποιήθηκε και όλα τα στοιχεία που συγκέντρωσαν σε βάρος του οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας, σύμφωνα με πληροφορίες στην παραληρηματική απολογία του ο 39χρονος εμμέσως πλην σαφώς ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του:
"Αν είναι έτσι όπως τα λέτε, εγώ τη σκότωσα, αλλά δεν θυμάμαι πώς το έκανα..." είπε, ενώ σε κάποια άλλη στιγμή φέρεται να είπε:
"Αν το έχω κάνει εγώ, μου αξίζει η θανατική ποινή. Δεν επιτρέπεται να αφαιρείς μια ζωή, που δεν μπορείς να αντικαταστήσεις...".
Πηγή: Με πληροφορίες από lamiastar.gr και lamiareport.gr.
http://news247.gr/

ΠΡΕΖΑ TV
4-1-2017

Δεν υπάρχουν σχόλια: