Τρίτη, Ιανουαρίου 24, 2017

Ο ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ...ΣΕ ΚΗΡΥΓΜΑ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Νέο «κήρυγμα αγάπης» έκανε ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος, μέσα από το προσωπικό του ιστολόγιο, ρίχνοντας αυτήν τη φορά το δηλητήριό του στα προσφυγόπουλα που πάνε στο ελληνικό σχολείο.

Στα 76 του χρόνια, ο Αμβρόσιος, ο κατά κόσμον Αθανάσιος Λένης, γνωστός με το παρατσούκλι «χωροφύλακας» από τη θητεία του στη θρησκευτική υπηρεσία της χωροφυλακής στη διάρκεια της δικτατορίας, γράφει:

«Το Κράτος προσπαθεί να εντάξει τα παιδιά των μεταναστών-κατακτητών μας στα Δημόσια Σχολεία... Εν τω μεταξύ οι δήθεν μετανάστες, στην ουσία όμως απεσταλμένοι κατακτητές, άρχισαν ήδη την εγκληματική δράση τους! Επιτίθενται, κλέβουν, τραυματίζουν ή και φονεύουν αθώους Έλληνες πολίτες».


Κηρύγματα αγιοσύνης

Και συνεχίζει ο αγιότατος αυτός ιεράρχης:

«Στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων μετά τον άθεο κ. Φίλη Υφυπουργός τοποθετήθηκε ένας ακόμη πιο επικίνδυνος άνθρωπος, ο κ. Κ Ζουράρις! Να τι έγραψε μια εφημερίδα για το... σπουδαίο αυτό πρόσωπο:

»“Ο Ζουράρις είναι η χαρακτηριστικότερη έκφραση της παρακμής, που βιώνει σήμερα ο Ελληνισμός. Ένας υποτίθεται "πνευματικός άνδρας", ο οποίος δίνει το ...αντι-παράδειγμα, δηλ. το πρότυπο προς αποφυγή, όχι προς μίμηση! Ένας τύπος, που ντύνεται και συμπεριφέρεται σαν λέτσος, κάτι το τελείως ανάρμοστο για το αξίωμα που κατέχει”. Ένας (σημ. δική μας, ΝΕΟΣ!) 77χρονος, ο οποίος αντί να λειτουργεί ως "Νέστωρ" για την ελληνική Κοινωνία, άγει και φέρεται ως έφηβος και μαθητής του λυκείου...

»Ντροπή και αίσχος. Θλίψη και οργή. ΑΙΔΩΣ ΑΜΦΙ...ΡΙΕ ΖΟΥΡΑΡΙ! (βλ. ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ, 21.01.2017, σελ. 32).

«Αυτό το ΑΜΦΙ....ΡΙΕ παραπέμπει σε πρόσφατες δηλώσεις του κ. Ζουράρι για την επαφή του με κάποια πόρνη γυναίκα (μιάμιση φορά!) στο Παρίσι και εν συνεχεία για τη συμμετοχή του σε παρέλαση Gays, επίσης στο Παρίσι κατά την διάρκεια των σπουδών του εκεί, όπου δέχθηκε τις εκδηλώσεις ενός γιγαντόσωμου άνδρα των ...250 κιλών! Αυτά, λοιπόν, συμβαίνουν στην Χριστιανική Ελλάδα του 21ου αιώνος κάτω από την διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, δηλ. “ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ”!»

Και συνεχίζει ακάθεκτος ο υμνητής της Χρυσής Αυγής, που δεν δίστασε να την νουθετήσει, ώστε να μπορέσει να εξελιχθεί σε «γλυκιά ελπίδα για τον απελπισμένο πια πολίτη» και «ήρεμη δύναμη στο σαπισμένο πια πολιτικό σύστημα», κηρύσσει γενικό εγερτήριο:

«Ο Χριστός διώκεται! Ο Ελληνοχριστιανικός πολιτισμός αφανίζεται! Αντιθέτως οι Μουσουλμάνοι ισχυροποιούνται! Και όχι μόνον αυτό, αλλά και άρχισαν πια να βεβηλώνουν τους ιερούς Ναούς μας! Ληστεύουν ή και κατακαίουν – καταστρέφουν ναούς των Ορθοδόξων...

»Σας ερωτώ: ακόμη δεν αγανακτήσατε; Τότε είσθε άξιοι της τύχης σας! Είσθε ήδη υποδουλωμένοι, σήμερα μεν στον αριστερό ΣΥΡΙΖΑ, αύριο δε στους Μουσουλμάνους Κατακτητές! Έλληνες με ακούτε;»   http://www.efsyn.gr/

ΠΡΕΖΑ TV
24-1-2017

Δεν υπάρχουν σχόλια: