Κυριακή, Ιανουαρίου 08, 2017

ΜΑΞΙΜΟΥ: ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Ν.Δ. ΜΕ «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ»

Σφοδρή επίθεση κατά της Νέας Δημοκρατίας αλλά και εναντίον του «Πρώτου Θέματος» εξαπολύουν πηγές από το Μαξίμου, με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας, στο οποίο αναφέρεται πως η κυβέρνηση προχωρά σε χιλιάδες διορισμούς «δικών της παιδιών», την ίδια ώρα που επιβάλλονται νέοι φόροι στους πολίτες. 

«Η εφημερίδα του κομιστή λειτουργεί ως γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας», τονίζουν χαρακτηριστικά οι ίδιες πηγές, υποστηρίζοντας πως «είναι τόσο απροκάλυπτη η συνεργασία... που το "ρεπορτάζ" υπογράφεται από διαπιστευμένο δημοσιογράφο που καλύπτει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης». 


«Από την παραγωγή της Ν.Δ., στην κατανάλωση του Πρώτου Θέματος!», υπογραμμίζουν οι κυβερνητικές πηγές, συμπληρώνοντας πως «εφόσον δεν τολμά ο κ. Μητσοτάκης να πει ανοιχτά στους πολίτες πως ενοχλείται από τις προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού, για την ενίσχυση της διαλυμένης από τις πρακτικές της συγκυβέρνησης Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ δημόσιας Υγείας, τη βρώμικη δουλειά αναλαμβάνει το Πρώτο Θέμα». 

«Φυσικά στο "ρεπορτάζ" ούτε λόγος δεν γίνεται για την ενίσχυση της Υγείας, παρά μόνο για δήθεν "μετακλητούς υπαλλήλους" και "κομματικούς στρατούς"», καταλήγουν οι ίδιες πηγές. 

Ν.Δ.: Ο κανόνας προσλήψεων έχει διογκωθεί

Σε ανάλογο τόνο ήταν η τοποθέτηση της Ν.Δ. για το συγκεκριμένο ζήτημα. Αφού έκανε λόγο για «ανώνυμους κονδυλοφόρους» του Μεγάρου Μαξίμου οι οποίοι «καλά θα κάνουν να αφήσουν τις θεωρίες συνωμοσίας που προκαλούν μόνο γέλιο…», η Ν.Δ. τάχθηκε υπέρ της ουσίας του δημοσιεύματος, κατηγορώντας την κυβέρνηση πως «ενώ ισχύει ο κανόνας “1 προς 5” για τις προσλήψεις στο Δημόσιο, αυτό έχει διογκωθεί μέσα σε ένα χρόνο κατά 8.000, περίπου, υπαλλήλους, κοστίζοντας στους πολίτες επιπλέον 150.000.000 ευρώ».
Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημείωσε ταυτόχρονα πως οι «ρουσφετολογικές πρακτικές» της κυβέρνησης προκαλούν δυσβάσταχτο κόστος στο Δημόσιο.

Όσο για τα περί σχέσεων και «γραμμών» δημοσιογράφων και εφημερίδων με τη Νέα Δημοκρατία, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αρκέστηκε να υποστηρίξει πως «αυτή είναι η αντίληψη της κυβέρνησης για τη δημοσιογραφία και εν τέλει για τη Δημοκρατία».

Καταλήγοντας, η ανακοίνωση της Ν.Δ. αναφέρθηκε στην κυβερνητική εκπρόσωπο Όλγα Γεροβασίλη, υπενθυμίζοντας επίκαιρη ερώτηση που έχουν καταθέσει 12 βουλευτές του κόμματος τής αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Από την πλευρά της, η κ. Γεροβασίλη, αργά το βράδυ του Σαββάτου, υποστήριξε πως η Ν.Δ. θα πάρει στη Βουλή «τις απαντήσεις, ακριβώς όπως πρέπει».  
http://www.efsyn.gr/

ΠΡΕΖΑ TV
8-1-2017

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.
Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΟΜΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ "ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΜΑ" ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ "ΤΙΜΙΑ" ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΟΥ ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΗ (ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΤΟΤΕ) ΝΔ ΜΕ 3 ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ.
ΕΠΙΣΗΣ Η ΝΤΟΡΟΥΛΑ ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΟΜΑΓΑΖΟ ΤΗΣ ΝΔ ΕΚΑΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ "ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΚΟΜΜΙΣΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ 5.000.000".
ΜΟΛΙΣ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕ ΣΤΟ ΠΡΟΔΟΤΟΜΑΓΑΖΟ ΤΗΣ ΝΔ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΙΣ "ΔΥΣΚΟΛΕΣ" ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΙΣΤΗ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΑΧΑΙΡΙ.
ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΚΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ ΤΗΣ ΤΗΝ ΠΙΟ ΕΜΕΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ (ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ "ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ" ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟΥ)
"ΝΑ ΜΗ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ" ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝΕ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΙΣ ΚΛΕΨΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΜΕ.