Δευτέρα, Ιανουαρίου 16, 2017

ΤΟ ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΡΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΜΜΕ-ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Ευθύνες σε τραπεζικά στελέχη και ΜΜΕ επιρρίπτει η πρόταση πορίσματος της εξεταστικής, που υπέβαλλε η πλειοψηφία του ΣΥΡΙΖΑ.
Στην πρόταση, που δημοσιεύει ολόκληρη το NEWS247, γίνεται λόγος για κακουργηματικού χαρακτήρα ευθύνες τραπεζικών στελεχών και για πλημμελήματα από πλευράς ΜΜΕ.
Η πρόταση πορίσματος του ΣΥΡΙΖΑ κάνει μάλιστα λόγο για κακουργηματική απιστία από το σημερινό διοικητή της ΤτΕ Γιάννη Στουρνάρα:
"Χρήζει περαιτέρω δικαστικής διερεύνησης εάν και εφόσον η διαγραφή βεβαιωμένων προστίμων και εισπρακτέων φορολογικών εσόδων τόσο μεγάλου ύψους με τροπολογία από τον τ. Υπουργό Οικονομικών κ. Γ. Στουρνάρα στοιχειοθετεί και συνιστά το ποινικό αδίκημα της κακουργηματικής απιστίας προς το Ελληνικό Δημόσιο".
Οι βουλευτές των υπόλοιπων κομμάτων της αντιπολίτευσης θα καταθέσουν τις δικές τους προτάσεις την Πέμπτη, με τη Νέα Δημοκρατία κατά πληροφορίες να ζητά να συμπεριληφθούν στο πόρισμα αναφορές στη δανειοδότηση της Αυγής, κάτι που προφανώς δε θα γίνει δεκτό από την πλειοψηφία.
Διαβάστε ολόκληρη την πρόταση πορίσματος της πλειοψηφίας:
                 
https://drive.google.com/viewerng/viewer?url=http://news247.gr/eidiseis/politiki/article4480870.ece/BINARY/daneiamme.pdf
http://news247.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: