Παρασκευή, Ιανουαρίου 20, 2017

ΤΡΑΜΠ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ: ΠΡΩΤΑ Η ΑΜΕΡΙΚΗ

Το σύνθημά μας θα είναι πρώτα η Αμερική και οι αρχές μας θα είναι «αγοράζετε αμερικανικά προϊόντα» και «προσλαμβάνετε Αμερικανούς», υπογράμμισε ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, στην εναρκτήρια ομιλία της τετραετούς θητείας του, η οποία άρχισε με την ορκωμοσία του, το βράδυ της Παρασκευής.

Ο Αμερικανός πρόεδρος έκανε λόγο για μεταβίβαση της εξουσίας όχι από έναν πρόεδρο σε έναν άλλο, αλλά από την Ουάσινγκτον στον λαό των ΗΠΑ, ενώ τόνισε ότι η χώρα φύλαττε για πολύ καιρό τα σύνορα άλλων χωρών, αλλά παραμέλησε τη φύλαξη των δικών της.

Αφού ευχαρίστησε τον Μπαράκ και τη Μισέλ Ομπάμα για τη στάση τους κατά τη διάρκεια της μεταβατικής περιόδου, ο κ. Τραμπ τόνισε ότι οι ΗΠΑ μπαίνουν σε μία εθνική προσπάθεια ανόρθωσης, με έντονα τα στοιχεία του εθνικού προστατευτισμού στην βιομηχανική παραγωγή εντός της χώρας.

Σημείωσε ακόμη ότι οι Αμερικανοί επιθυμούν καλά σχολεία για τα παιδιά τους, ασφαλείς γειτονιές εκεί όπου ζουν, καλοπληρωμένες θέσεις εργασίας για τους ίδιους και δεσμεύθηκε τα συγκεκριμένα ζητήματα να βρίσκονται στο επίκεντρο της δράσης της κυβέρνησής του.

«Θα ξαναχτίσουμε τη χώρα μας με τα χέρια των Αμερικανών», είπε ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι οι ΗΠΑ θα ενδυναμώσουν τις ήδη υπάρχουσες συμμαχίες τους, αλλά και θα συνάψουν νέες.

Δεσμεύθηκε ακόμη να ενώσει «όλο τον πολιτισμένο κόσμο» ενάντια στη ριζοσπαστική ισλαμιστική τρομοκρατία και να την εξαλείψει από το πρόσωπο του πλανήτη.

«Μαύροι, μιγάδες, λευκοί, όλοι έχουμε τις ίδιες ελευθερίες, χαιρετούμε την ίδια σημαία, χύνουμε το ίδιο κόκκινο αίμα σαν υπερασπιστές της πατρίδας», κατέληξε ο νέος πρόεδρος.

naftemporiki.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

My name is Jennifer Lora me and my husband are here to testify about how we
use Lisa ATM CARD to make money and also have our own business
today. Go get your blank ATM card today and be among the lucky ones. This
PROGRAMMED blank ATM card is capable of hacking into any ATM
machine,anywhere in the world.It has really changed our life for good and
now we can say we are rich and we can never be poor again. You can withdraw
the maximum of $ 10,000 daily We can proudly say our business is doing fine
and we have up to 20,000 000 (20 millions dollars in our account) Is not
illegal,there is no risk of being caught ,because it has been programmed in
such a way that it is not traceable,it also has a technique that makes it
impossible for the CCTV to detect you..For details on how to get yours today, email her on : [ lisaatmcard@gmail.com ]
or call her on
( +12678734910 )