Τετάρτη, Ιανουαρίου 25, 2017

ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΑΖΕΙ Η Ν.Δ...ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΙΔΗ

Στο "ξεκάθαρο πρόγραμμα" για τη χώρα, που πέραν των απολύσεων κρατά μυστικό, η Ν.Δ. θα απολύσει υπαλλήλους του Δημοσίου, για να σώσει από τους φόρους, όσους «έσωζε» προφανώς τόσα χρόνια που ήταν στην διακυβέρνηση.
Οι απολύσεις στο Δημόσιο πρόταγμα της Ν.Δ. για την επανάκαμψη της χώρας. «Το ξεκάθαρο πρόγραμμα» της Ν.Δ. περιλαμβάνει όπως μας ενημέρωσε ο διευθυντής του γραφείου τύπου της Ν.Δ., Μακάριος Λαζαρίδης «μείωση φόρων και μείωση δαπανών».


Στο "ξεκάθαρο πρόγραμμα" για τη χώρα, που πέραν των απολύσεων κρατά μυστικό, η Ν.Δ. θα απολύσει  υπαλλήλους του Δημοσίου, για να σώσει από τους φόρους, όσους «έσωζε» προφανώς τόσα χρόνια που ήταν στην διακυβέρνηση.

«Το όραμα της» για την επόμενη μέρα, που φευ, θα γίνει κυβέρνηση είναι οι απολύσεις στο Δημόσιο και μάλιστα, όπως ισχυρίστηκε, προεξοφλώντας αποφάσεις της Δικαιοσύνης. «Δεν θα τους απολύσουμε εμείς, αλλά η Δικαιοσύνη!»

Υποστήριξε ότι η κυβέρνηση δεν κλείνει τα ανοικτά θέματα της αξιολόγησης λόγω «ιδεοληψίας». Ιδεοληψίας διατήρησης του αφορολόγητου, ιδεοληψίας άρνηση μειώσεις μισθών και συντάξεων, ιδεοληψίας να επιμένει στην επαναφορά των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας στη χώρα… προφανώς εννοεί.

Κατ. Μπρ.
LEFT.GR

ΠΡΕΖΑ TV
25-1-2017

Δεν υπάρχουν σχόλια: