Τετάρτη, Ιανουαρίου 18, 2017

Ο ΕΝΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΝΕΚΡΟΣ ΑΠΟ ΑΝΑΘΥΜΙΑΣΕΙΣ ΜΑΓΚΑΛΙΟΥ, Ο ΑΛΛΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕ ΑΛΛΑ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ!

Ο ένας μετανάστης νεκρός από αναθυμιάσεις μαγκαλιού, ο άλλος επιβίωσε αλλά κατέληξε κρατούμενος!
Μέσα στο χιονιά, στις 9 Γενάρη, δύο εργάτες γης, μετανάστες από το Πακιστάν, έκαναν το λάθος να ανάψουν μαγκάλι με κάρβουνα και το έβαλαν στο σπίτι τους στο Κάλαμο. Εκεί ζούσαν δουλεύοντας για χρόνια στα χωράφια.
Ο Σαντίκ, Ανουάρ κατέληξε νεκρός εξ αιτίας των αναθυμιάσεων από το μαγκάλι. Ήταν εργάτης με άδεια παραμονής. Το ασθενοφόρο όταν έφτασε τον άφησε εκεί για να τον αναλάβει η Αστυνομία ώστε να συνταχθεί το πρωτόκολλο θανάτου. Έτρεξαν να μεταφέρουν τον Ιτζάζ Αχμέτ στο νοσοκομείο Σωτηρία για να του σώσουν την ζωή. Του χορήγησαν οξυγόνο και γύρω στις 10.30πμ ειδοποίησε τους φίλους του ότι φεύγει από το νοσοκομείο.

Λίγες ώρες μετά τον κάλεσε το Αστυνομικό Τμήμα Καλάμου για να καταθέσει. Τελειώνοντας τον συνέλαβαν διότι δεν είχε χαρτιά!
Να θυμίσουμε στον άκαρδο αστυνομικό μηχανισμό που εξάντλησε την γραφειοκρατική επιβολή των ρατσιστικών νόμων που κληρονόμησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ από τις προηγούμενες των Σαμαροβενιζέλων, ότι επρόκειτο για εργάτη που μόλις κατάφερε να ξεφύγει από τη μέγγενη του θανάτου και δεν ολοκλήρωσε καν τη θεραπεία του! Αυτό φάνηκε πριν τρεις μέρες όταν είχε αιμοπτύσεις και ζήτησε ιατρική φροντίδα.
Να θυμίσουμε ότι οι Πακιστανοί μετανάστες που κάποτε έπεσαν στις γραμμές του τρένου και διέσωσαν ένα ζευγάρι συνταξιούχων που είχαν παγιδευτεί βραβεύτηκαν γι αυτή τους την πράξη από την Ακαδημία Αθηνών; Είχαν χαρτιά άραγε; Οχι!
Άραγε πότε θα ξυπνήσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για να αντιμετωπίσει το ζήτημα ότι σε αυτή τη χώρα εργάζονται δεκάδες χιλιάδες μετανάστες χωρίς χαρτιά, ακόμη και πάνω από εννέα χρόνια(!)
Είναι ώρα να μπει τέλος στην ρατσιστική κληρονομιά ΝΔ-ΠΑΣΟΚ που οδήγησε στο να μην υπάρχει καμία διαδικασία νομιμοποίησης μεταναστών μετά το 2007!
Να δοθούν χαρτιά σε κάθε μετανάστη εργάτη ώστε να μην είναι όμηρος της εργοδοτικής αυθαιρεσίας και της αστυνομικής απανθρωπιάς, δουλεύοντας χωρίς ένσημα ή οδηγούμενος στη φυλακή διότι...επιβίωσε από τις αναθυμιάσεις μαγκαλιού.
Ζητάμε να αφεθεί αμέσως ελεύθερος ο μετανάστης εργάτης Ιτζάζ Αχμέντ και να του δοθούν χαρτιά εδώ και τώρα.
Νομιμοποιήστε όλους τους μετανάστες τώρα! 

ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ
ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

ΠΡΕΖΑ TV
18-1-2017

Δεν υπάρχουν σχόλια: