Δευτέρα, Ιανουαρίου 30, 2017

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕ VIDEO ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΤΑ ΙΜΙΑ

Κάμερες και φωτογραφικές μηχανές απαθανάτισαν τη νέα τουρκική πρόκληση πολλών... αστέρων. Αυτό που δείχνουν όμως είναι ότι η... κρουαζιέρα που στήθηκε για την πρόκληση έναντι της Ελλάδας στην επέτειο της κρίσης των Ιμίων δεν ήταν... μακρινή. Τα τουρκικά σκάφη, αν και δεν επιχείρησαν να προσεγγίσουν με τρόπο ώστε να προκαλέσουν την αντίδραση των ελληνικών που βρίσκονταν στην περιοχή φαίνονται στο βίντεο που δίνουν στη δημοσιότητα του τουρκικά ΜΜΕ να κινούνται πολύ πιο κοντά από το ένα μίλι που ανακοινώθηκε. Ειδικά στην περίπτωση των δυο ταχύπλοων στα οποία επέβαιναν οι κομάντος, αλλά και του σκάφους της τουρκικής ακτοφυλακής οι χειριστές προσέγγισαν αρκετά κοντά στα Ίμια.

 Η πυραυλάκατος με την ηγεσία των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων φάνηκε να μένει σε απόσταση ασφαλείας από τις δύο βραχονησίδες... άλλωστε το “πλάνο” και το “καρέ” με φόντο τα Ίμια το είχε ο σκηνοθέτης της... παράστασης που στήθηκε δεν υπήρχε λόγος να διακινδυνεύσουν αντίδραση από το ελληνικό πολεμικό, το οποίο μάλιστα αγνοούσε την ταυτότητα των επιβαινόντων στο τουρκικό σκάφος...


Αξίζει να σημειωθεί ότι στα πλάνα που έδωσαν οι Τούρκοι διακρίνεται και ένα ελληνικό σκάφος το οποίο πλέει παράλληλα με τα τουρκικά επιτηρώντας τις κινήσεις τους.
newsit.gr 
ΠΡΕΖΑ TV
30-1-2017

Δεν υπάρχουν σχόλια: