Τετάρτη, Φεβρουαρίου 01, 2017

ΊΜΙΑ 2017: ΣΕ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟ ΛΑΒΑΡΟ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΥΨΗΛΑΝΤΗ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ

Η φετινή συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής για τα Ίμια σηματοδότησε την οριστική εγκατάλειψη του μνημείου της Ρηγίλλης από τη ναζιστική οργάνωση και τη μετατροπή της ετήσιας πορείας για τα Ίμια σε κομματική συγκέντρωση στα γραφεία της Κομαντατούρ (“Κεντρικής Διοίκησης”) στη Μεσογείων.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων έχει πλέον συρρικνωθεί, όπως έχουμε περιγράψει αναλυτικά στο παρελθόν. Αν και αυστηρά σκηνοθετημένες, οι αερο-φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η οργάνωση είναι τραβηγμένες από ακόμα χαμηλότερα σε σχέση με τις περσινές, γεγονός που υπονοεί περαιτέρω απομαζικοποίηση.


Στην κορυφή της πορείας υπήρχε ένα λάβαρο που παρέπεμπε στη σημαία του Ιερού Λόχου του Αλέξανδρου Υψηλάντη. 
Αν αυτό ήταν κομμάτι της προσπάθειας να “ελληνοποιηθεί” η οργάνωση στα μάτια ενός ευρύτερου ακροατηρίου, ήταν μια ατυχής έμπνευση που απέτυχε ακόμα περισσότερο στην υλοποίησή της.

Έτσι αφενός το χρυσαυγίτικο λάβαρο ήταν ανορθόγραφο – έγραφε: “Εκ της κόνεώς μου αναγεννόμαι”… 
Αφετέρου στην κορυφή της σημαίας είχε προστεθεί ένας αετός με τον μαίανδρο. Ο αετός είναι δικέφαλος, για να έχει υποτίθεται και ολίγη από Βυζάντιο.

Αφήνουμε στην κρίση σας σε τι παραπέμπει η σημαία με μια φωτογραφία από τη ναζιστική Γερμανία…
https://jailgoldendawn.com/2017/01/31/%CE%AF%CE%BC%CE%B9%CE%B1-2017-%CF%83%CE%B5-%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%81%CE%B8%CF%8C%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%BF-%CE%BB%CE%AC/


ΠΡΕΖΑ TV
1-2-2017

Δεν υπάρχουν σχόλια: