Τρίτη, Φεβρουαρίου 07, 2017

ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ

Να που μάθαμε τελικά για ποιο λόγο υπάρχει τρομακτική ανεργία στους ναυτικούς ενώ τα καράβια με τις ξένες σημαίες των Ελλήνων εφοπλιστών διασχίζουν τους ωκεανούς.

Οπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Ενωσης, εφοπλιστής Θ. Βενιάμης, για την ανεργία στον κλάδο φταίει ο συνδικαλισμός, που εμποδίζει 50.000 νέους να βρουν δουλειά στα καράβια με μισθό 1.800 ευρώ, επιμένοντας να μπλοκάρει τις συμβάσεις με τα σωματεία-σφραγίδες.


Κι εμείς νομίζαμε τόσα χρόνια ότι συστηματικά οι εφοπλιστές αλλάζουν σημαίες για να απασχολούν ανειδίκευτα πληρώματα, να φοροδιαφεύγουν σε φορολογικούς παραδείσους, να γλιτώνουν ακόμη και τα ελάχιστα φορολογικά βάρη με τη «βούλα» του Συντάγματος, να κερδοσκοπούν ασύστολα μεταφέροντας -πολλοί από αυτούς- λαθραία προϊόντα από εμπόλεμες και σε εμπάργκο περιοχές και να φλερτάρουν με τα εργοδοτικά σωματεία της Χρυσής Αυγής.

Τελικά όμως ο κ. Βενιάμης αποκάλυψε τον πραγματικό ένοχο για την ανεργία των Ελλήνων ναυτικών στα 5.000 ελληνόκτητα πλοία. Είναι ο Αντώνης Νταλακογεώργος!  http://www.efsyn.gr 
ΠΡΕΖΑ TV
7-2-2017

Δεν υπάρχουν σχόλια: