Τρίτη, Φεβρουαρίου 14, 2017

'ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΣΟΥ ΤΩΡΑ'; ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΝΑΖΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗ ΜΑΓΔΑ ΦΥΣΣΑ

Με μία μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου για όλα όσα ακούστηκαν στη δίκη της Χρυσής Αυγής, τα οποία έφεραν στο επίκεντρο τη Μάγδα Φύσσα, θα απαντήσει η οικογένεια του 34χρονου μουσικού. Η μητέρα του αδικοχαμένου Παύλου έγινε αποδέκτης καταδικαστέων ύβρεων από το πλήθος των χρυσαυγιτών που βρέθηκαν στη δικαστική αίθουσα.

"Πού είναι ο Παύλος σου τώρα;" είναι η προκλητική φράση που φαίνεται πως ακούστηκε από το ακροατήριο, εν μέσω συνθημάτων τόσο των αλληλέγγυων όσο και των χρυσαυγιτών, οι οποίοι λίγο έλειψε να πιαστούν κυριολεκτικά στα χέρια.

Η ένταση αυτή, που είχε σαν αποτέλεσμα μερικές υλικές ζημιές εντός του κτιρίου καθώς κάποιοι αποφάσισαν να αδειάσουν στον προθάλαμο της αίθουσας το περιεχόμενο ενός πυροσβεστήρα, ήταν που οδήγησε στη διακοπή της δίκης για την ερχόμενη Πέμπτη.
Ο εκ των πληρεξούσιων δικηγόρων της οικογένειας, Αν. Τζέλης, δηλώνει σχετικά ότι αναζητείται  τρόπος για να "διακοπεί η αυξανόμενη επιθετικότητα των Χρυσαυγιτών οι οποίοι αντιδρούν όλο και πιο έντονα όσο βλέπουν ότι η δίκη βαίνει εις βάρος τους".
Σύμφωνα με τους δικηγόρους της πολιτικής αγωγής, πρόκειται να ζητήσουν από τις αστυνομικές αρχές να εντοπίσουν τον άνθρωπο που φώναξε στα πλαίσια της διαδικασίας του Αυτοφώρου.  Μάλιστα, υπογραμμίζουν ότι το πιθανότερο σενάριο είναι ο εντοπισμός του, αφού μέλη της οικογένειας Φύσσα βρίσκονταν στη δικαστική αίθουσα, είδαν το δράστη και είναι σε θέση να τον αναγνωρίσουν.   
Αντωνία Ξυνού
http://news247.gr/ 
ΠΡΕΖΑ TV
14-2-2017

Δεν υπάρχουν σχόλια: