Πέμπτη, Φεβρουαρίου 02, 2017

ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ

Απ’ όλα είχε η συγκέντρωση φίλων της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου για τις 20ετείς ποινές που επιβλήθηκαν στον ηγούμενο και σε μοναχό για την υπόθεση με τις μολότοφ.

Εκτός από τους συνήθεις παλαιοημερολογίτες, μοναχούς, ιερείς και παντός είδος θρησκόληπτους που αναμένονται σε τέτοιες συγκεντρώσεις, υψώθηκε πανό (ΟRIGINAL 21!) έξω από τη Βουλή από οπαδούς της ΑΕΚ, ενώ βρήκε την ευκαιρία να κάνει την εμφάνισή της και σχεδόν όλη η κοινοβουλευτική ομάδα της νεοναζιστικής Χ.Α. που πλασάρεται και ως... προστάτιδα της Ορθοδοξίας.



Εάν δεν ήμασταν στο 2017, το κοινό θα μπορούσε κάλλιστα να βρεθεί έξω από κάποιο σινεμά για να μην προβληθεί ο «Τελευταίος Πειρασμός» ή να ματαιωθεί η θεατρική παράσταση του Corpus Christi.

Εκτός από το βασικό σύνθημα «Κάτω τα χέρια από την Εσφιγμένου» και «Κάτω τα χέρια απ’ την Ορθοδοξία», ακούστηκαν από μειοψηφικές ομάδες και τα «Εξω οι Εβραίοι από τη Βουλή» και «Δεν θέλουμε τζαμιά, δεν θέλουμε σαρία, θέλουμε Ελλάδα και Ορθοδοξία».

Η κάρτα του πολίτη
Φυλλάδια γραμμένα σε πολυτονικό που μοιράστηκαν καλούσαν σε αγώνα ενάντια στην κάρτα του πολίτη που αποτελεί «μεγάλη παγίδα» καθώς «η εν λόγω σφράγιση θα καταστή το τελευταίο στάδιο προετοιμασίας πριν την ΕΛΕΥΣΗ του ανομοτέρου κάθε ανθρώπινου όντος δηλ. του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ».


«Την Ελλάδα θα σώσει ο Χριστός, όχι τα κόμματα» φώναζε φανατισμένος μουσάτος, ενώ πιο πέρα φωτογραφίζονταν με τα κινητά τους διάφοροι νεαροί με φούτερ και σημαίες «Ορθοδοξία ή θάνατος».

«Δεν πρέπει να λέμε για το τζαμί εδώ. Θα λένε οι δημοσιογράφοι ότι είμαστε φανατικοί», έλεγε στη συνομιλήτριά της κυρία γύρω στα 50, προτείνοντας προσευχή στην Παναγία για να μη γίνει.

Αλλη, πιο πέρα, έλεγε σε ιερωμένο ότι ο κόσμος στην Αθήνα κοιμάται γιατί μας... ψεκάζουν και ότι πρέπει να ξεσηκωθεί.

Κόκκινο πανί για τους συγκεντρωμένους και ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος που είναι πίσω από όλα αυτά και υπηρετεί το σχέδιο του Πάπα, το οποίο ποτέ δεν μάθαμε ποιο ακριβώς είναι.

Μετά τον Ακάθιστο και τον Εθνικό Υμνο, οι μερικές εκατοντάδες συγκεντρωμένοι άναψαν κεριά και έψαλαν το «Χριστός Ανέστη»!

Και ύστερα ήρθαν οι χρυσαυγίτες Παππάς, Λαγός, Μπαρμπαρούσης, Παναγιώταρος, Κασιδιάρης, Ζαρούλια κ.ά., με αρκετούς από τους συγκεντρωμένους να τους αγκαλιάζουν και κάποιους να αναρωτιούνται «τι δουλειά έχουν αυτοί εδώ;».

Ο Λαγός μάλιστα συμπέρανε ότι στη Βουλή φοβούνται «την Ορθοδοξία και όχι τους αλήτες των Εξαρχείων». Δεν έλειψαν κι άλλα παρατράγουδα, με γυναίκα που φώναζε στους χρυσαυγίτες για τον σατανιστή Καιάδα και απομακρύνθηκε άρον άρον από τη συγκέντρωση.

Οι διοργανωτές επέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας στη Βουλή και ο δικηγόρος των μοναχών, Βασίλης Καπερνάρος, έκανε λόγο για μια πρωτοφανή απόφαση για τα δικαστικά δεδομένα, εκφράζοντας την ελπίδα ότι θα ανατραπεί σε δεύτερο βαθμό.

ΦΩΤΟ ΕΦΣΥΝ/ ΜΑΡΙΟΣ ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ 
 http://www.efsyn.gr/

ΠΡΕΖΑ TV
2-2-2017

Δεν υπάρχουν σχόλια: