Κυριακή, Φεβρουαρίου 12, 2017

ΣΥΡΙΖΑ: ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ

Να δημοσιοποιήσει «το σύνολο των περιουσιακών στοιχείων, τόσο των δικών του όσο και της συζύγου του» καλεί τον πρόεδρο της Ν.Δ. ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας Documento.
«Το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Documento, το οποίο εμφανίζει τη σύζυγο του Κ. Μητσοτάκη, Μ. Γκραμπόφσκι, να κατέχει offshore εταιρεία συνιστά ένα επιπλέον στοιχείο που κάνει επιτακτική την ανάγκη να δημοσιοποιηθεί το πόθεν έσχες της συζύγου του κ. Μητσοτάκη», αναφέρει η Κουμουνδούρου σε ανακοίνωσή της.

«Η περιουσία του κυρίου Μητσοτάκη και της οικογένειας του δεν αποτελεί  προσωπικό δεδομένο. Ο επικεφαλής της Ν.Δ. οφείλει, για νομικούς και, κυρίως, για πολιτικούς λόγους να προχωρήσει το ταχύτερο δυνατό στην δημοσιοποίηση του συνόλου των περιουσιακών στοιχείων τόσο των δικών του όσο και της συζύγου του» προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ, συμπληρώνοντας ότι «η ύπαρξη σκιών για ένα τόσο σοβαρό θέμα βλάπτει εντέλει την ίδια τη δημοκρατία». http://www.naftemporiki.gr/ 
ΠΡΕΖΑ TV
12-2-2017

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΗΜΕΥΤΟΥΝ ΚΙ ΟΛΑΣ, ΣΑΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΟΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ντάξει ρε φίλε, λέμε και καμία παπάρια πότε πότε.

ΣΥΡΙΖΑ.