Παρασκευή, Φεβρουαρίου 24, 2017

ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΟΜΑΝΤΟ «ΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΑΣΦΑΛΗ ΧΩΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ»

ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΚΔΟΣΗ-ΑΠΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ...ΔΙΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ ΣΕ "ΜΥΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ" ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΔΗ "ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ" ΣΥΜΒΟΛΑΊΟΥ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη διευκρίνισε ότι οι δύο τούρκοι στρατιωτικοί που συνελήφθησαν στην περιοχή του Έβρου την 15η Φεβρουαρίου 2017, κρατούνται από την Ελληνική Αστυνομία σε ασφαλή χώρο.

Νωρίτερα, κυβερνητικοί κύκλοι διέψευσαν κατηγορηματικά ότι οι τούρκοι κομάντος κρατούνται από την ΕΥΠ και χαρακτήρισαν τις πληροφορίες που μεταδόθηκαν από ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό ως «απολύτως ανακριβείς».


Οι δύο στρατιωτικοί κατηγορούνται από την τουρκική κυβέρνηση για συμμετοχή τους σε σχέδιο δολοφονίας του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν το βράδυ της απόπειρας πραξικοπήματος στις 15 Ιουλίου 2016. 

Ένας εξ αυτών κατηγορείται ότι συμμετείχε στην αποκαλούμενη «ομάδα δολοφονίας» που μετέβη με τρία ελικόπτερα το βράδυ του πραξικοπήματος στη Μαρμαρίδα, όπου παραθέριζε ο Ερντογάν, με σκοπό να τον συλλάβει. in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: