Κυριακή, Φεβρουαρίου 05, 2017

ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ TWITTER

Στην εξαγορά της νεοσύστατης εταιρείας Magic Pony Technology προς 150 εκατομμύρια δολάρια προχώρησε το Twitter. Η Magic Pony ιδρύθηκε το 2014 με έδρα το Λονδίνο και ειδικεύεται στην ανάπτυξη τεχνολογιών τεχνητής νοημοσύνης για την ανάπτυξη βελτιωμένων συστημάτων οπτικής επεξεργασίας.


Όπως αναφέρει ο Guardian, τα στελέχη της Magic Pony δηλώνουν ενθουσιασμένα που θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με το Twitter «για τη βελτίωση της οπτικής εμπειρίας που παραδίδεται μέσω των εφαρμογών της Magic Pony».

Από την πλευρά του, ο διευθύνων σύμβουλος του Twitter, Τζακ Ντόρσι, δήλωσε ότι οι τεχνολογίες που αναπτύσσει η Magic Pony θα χρησιμοποιηθούν για την ενίσχυση της ποιότητας των βίντεο και του περιεχομένου ζωντανής μετάδοσης της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης, ενώ «ανοίγονται νέες, συναρπαστικές και δημιουργικές δυνατότητες για το Twitter».

Οι επενδυτές της βρετανικής εταιρείας υπογράμμισαν το γεγονός ότι η εξαγορά της Magic Pony αποτελεί απόδειξη για την ηγετική θέση της Αγγλίας στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης, παρά το Brexit. IN.GR

ΠΡΕΖΑ TV
5-2-2017

Δεν υπάρχουν σχόλια: