Κυριακή, Μαρτίου 05, 2017

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΧΩΝΙ: 44 ΔΙΣ. ΕΚΟΨΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ!

Ως και το 50% του εισοδήµατός τους έχουν απολέσει οι Ελληνες συνταξιούχοι εξαιτίας των καταστροφικών οριζόντιων περικοπών, που περιελάµβαναν τα δύο πρώτα βάρβαρα µνηµόνια.

Αυτό το συγκλονιστικό νούµερο αποκαλύπτουν τα επίσηµα στοιχεία του υπουργείου Εργασίας

Σχεδόν 44 δισεκατοµµύρια ευρώ «άρπαξαν» από τις τσέπες των συνταξιούχων οι προηγούµενες κυβερνήσεις (του ΠΑΣΟΚ και της Νέας ∆ηµοκρατίας) µε τους αντι-συνταξιοδοτικούς νόµους, που ψήφισαν από το 2010 µέχρι το 2014. 

∆ηλαδή, περίπου το 25% του ελληνικού ΑΕΠ!!! Από την άλλη, η τελευταία συµφωνία Τσίπρα του 2015 περιελάµβανε την υποχρέωση για περικοπή της συνταξιοδοτικής δαπάνης κατά 1% του ΑΕΠ (δηλαδή, περίπου 1,8 δισ. ευρώ). 


Αυτά είναι τα δεδοµένα, που -µετά τη δηµοσίευση του συγκεκριµένου εγγράφου από την εφηµερίδα µας αυτήν την Κυριακή - πλέον δεν θα µπορεί να τα αµφισβητήσει κανείς! 

Και τώρα, σας ρωτάµε: 
Σας φαίνεται λογικό αυτοί που αφαίρεσαν –αδιαµαρτύρητα- µε την ψήφο τους 44 δισ. ευρώ από τους συνταξιούχους να ουρλιάζουν και να καταγγέλλουν τώρα τους άλλους (ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ).

Αυτοί µιλάνε!!! Η λέξη «ντροπή» είναι πολύ λίγη. Μα, πάρα πολύ λίγη! Μη χάσετε για κανένα λόγο Το ΧΩΝΙ αυτήν την Κυριακή. 
http://www.toxwni.gr/xoni-apokleistika/148535-44-dis-ekopsan-apo-tis-sintakseis-nd-kai-pasok-kai-milane

ΠΡΕΖΑ TV
5-3-2017

Δεν υπάρχουν σχόλια: