Πέμπτη, Μαρτίου 23, 2017

Ο ΑΔΩΝΙΣ ΕΓΛΥΨΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΖΟΥΝΙΟΡ

Στον απόηχο της δικαστικής απόφασης για το Βατοπέδι, ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε αργά το μεσημέρι ωριαία συνάντηση με τον Κ. Καραμανλή , στο γραφείο του.

Ανεξάρτητα με το εάν η συνάντηση πραγματοποιήθηκε εν γνώση του κ. Μητσοτάκη ή όχι , διαφαίνεται ότι ο κ. Γεωργιάδης που μόλις σήμερα το πρωί ζήτησε να συναντηθεί με τον πρώην Πρωθυπουργό, επιχείρησε να αξιοποιήσει τα ….διαπιστευτήρια του προς την καραμανλική πτέρυγα του κόμματος, με αφορμή το Βατοπέδι. « Όταν ως βουλευτής του ΛΑΟΣ ακόμη είπα ότι δεν υπάρχει σκάνδαλο Βατοπεδίου, έπεσαν όλοι να με φάνε. Σήμερα σιωπή από τους λασπολόγους», υπενθύμιζε αμέσως μετά την έκδοση της δικαστικής απόφασης.


Οι σχέσεις του Αντιπροέδρου της ΝΔ με την Καραμανλικό μπλοκ της ΝΔ δεν υπήρξαν ποτέ καλές. Σε αντίθεση με τη συμπάθεια που η καραμανλική πλευρά φαίνεται να έχει δείξει προς το πρόσωπο του κ.Μάκη Βορίδη, του έτερου συνοδοιπόρου του από το ΛΑΟΣ προς τη ΝΔ., ο κ. Γεωργιάδης έχει βιώσει κατά το παρελθόν την αποστασιοποίηση των καραμανλικών από το πρόσωπό του και τον τρόπο που εκφέρει τον πολιτικό του λόγο.

Δεν είναι λίγες οι φορές ακόμη και δημόσια καραμανλικοί βουλευτές της ΝΔ τον έχουν εμμέσως εγκαλέσει για τις τοποθετήσεις του, από τις οποίες έχουν πάρει αποστάσεις. Από τα πιο πρόσφατα περιστατικά , η αντίδραση που προκάλεσε στον καραμανλικό βουλευτή της ΝΔ , Γ.Βλάχο η τοποθέτηση Γεωργιάδη ότι δεν επιθυμεί να κλείσει η αξιολόγηση για να γίνουν εκλογές.   
Μαρία Μπραουδάκη
http://www.documentonews.gr/


ΠΡΕΖΑ TV
23-3-2017

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΓΛΥΨΙΑ, ΤΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ, ΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΥΛΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ DNA ΤΟΥ.
ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ¨ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ" ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ "ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΕΣ" ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.
"ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ" ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΜΟΥ, ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑ "ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ" ΝΑ ΦΥΓΕΙ, ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΗΣΤΕ "ΑΓΡΙΑ" ΜΕ 3 ΜΗΝΕΣ ΑΔΕΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΤΩΝ "ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΩΝ" ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ.
ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ?