Τετάρτη, Μαρτίου 29, 2017

Ν. ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ Γ. ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ - ΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΤΑΙ

Για το ίδιο το αδίκημα της απιστίας μπορεί να ισχύει η παραγραφή για τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ Γιάννο Παπαντωνίου, δεν ισχύει ωστόσο το ίδιο για τις κατηγορίες που αφορούν ξέπλυμα χρήματος, υπάρχουν ενδείξεις και μπορεί να διερευνηθεί, τόνισε ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Παρασκευόπουλος μιλώντας Στο Κόκκινο και τους Προκόπη Αγγελόπουλο και Γιώργο Τραπεζιώτη.
 Ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης υπογράμμισε ότι η προσπάθεια διερεύνησης από την Βουλή των σκανδάλων και των φαινομένων διαπλοκής είναι συνεχής. «Θυμηθείτε μέχρι πριν ένα δύο μήνες την διερεύνηση του σκανδάλου για τα θαλασσοδάνεια, μία υπόθεση πολύπτυχη, με πολλές τράπεζες και είδη δανείων ... τώρα περάσαμε στην υπόθεση των εξοπλιστικών ... σε λίγο έπεται η εξεταστική για την Υγεία ... με τόσο πολλά περιστατικά στη ζωή του τόπου, είναι αναπόφευκτο να έχουμε τέτοιες επιτροπές», όπως εκτίμησε.


Ο ίδιος χαρακτήρισε πιθανή την επέκταση του κατηγορητηρίου και αναφέρθηκε στις πιθανές εκδοχές κατά την πορεία της διερεύνησης της υπόθεσης: «τι συμβαίνει συνήθως σε μία επιτροπή με ποινικό στόχο; Συγκροτείται μία επιτροπή, συγκαλείται τελικά ειδικό δικαστήριο που κρίνει τις ευθύνες του προσώπου ... υπάρχει και άλλη περίπτωση, να κρίνει ότι δεν πρέπει να εξετάσει η Βουλή τη συγκεκριμένη υπόθεση και να τη στείλει πίσω στο δικαστήριο, αυτό είναι μία ανοιχτή εκδοχή». 
πηγή: Στο Κόκκινο

ΠΡΕΖΑ TV
29-3-2017

Δεν υπάρχουν σχόλια: