Παρασκευή, Μαρτίου 31, 2017

ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΟΙΡΑΣΕ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Ο ΝΕΟΝΑΖΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ

Να μοιράζει υλικό μίσους σε μαθητές γυμνασίου και μάλιστα μέσα στη Βουλή πιάστηκε ο χρυσαυγίτης βουλευτής Γιάννης Σαχινίδης με αποτέλεσμα να παραπεμφθεί στην Ολομέλεια της Βουλής.
Ο βουλευτής έγινε αντιληπτός στις 28 Μαρτίου να μοιράζει τα φυλλάδια της οργάνωσης και άλλο υλικό (μπρελόκ, στυλό κλπ) σε μαθητές από το Γυμνάσιο Αλμωπίας Πέλλας (εκλογική περιφέρεια του κ.Σαχινίδη), που είχαν επισκεφθεί το Μέγαρο της Βουλής στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος που διοργανώνει η Βουλή των Ελλήνων. Το ζήτημα τέθηκε στη σημερινή Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής η οποία τον παρέπεμψε προς απολογία στην Επιτροπή Δεοντολογίας.







Νίκος Βούτσης: Μισαλλόδοξο και ναζιστικό το υλικό της Χρυσής Αυγής
Την παραπομπή του χρυσαυγίτη στην Επιτροπή Δεοντολογίας πρότεινε ο Πρόεδρος της Βουλής Νϊκος Βούτσης ο οποίος χαρακτήρισε ανεπίτρεπτη την ενέργεια του βουλευτή.
"Είναι κοινή πεποίθηση ότι η διανομή οιουδήποτε προπαγανδισικού υλικού εντός του κοινοβουλίου σε ανήλικα παιδιά είναι ανεπίτρεπτη, πολλώ δε μάλλον υλικού που διαπνέεται από μισαλλοδοξία και ναζιστικού τύπου αναφορές σε θεωρίες περί φυλετικής ανωτερότητας" ανέφερε ο κ. Βούτσης στην εισήγησή του προς τη διάσκεψη των Προέδρων.
Μιχάλης Χατζηκωνσταντίνου
http://news247.gr/
ΠΡΕΖΑ TV
31-3-2017

Δεν υπάρχουν σχόλια: